Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juliocruz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtáltosodtatok! Férjek és apukákAz esküvőm (van kép Havas Henrikkel is!) Heti fake (A kommentek nagyon jók, Bich(?) on a beach és a legjobbak alatt vannak az igazi butykók!) PisiKiugrott a gombóc a fazékból A hét legjobb kommentjeMilf IdLF A divatott meglehet venni a…..
juliocruz 2010.09.03 12:41:27
Ölcsizés pasijával egy iskolába jártam.Rendes gyerek amúgy, áltiban dagadt volt és nyomi, állandóan basztattuk.Most kompenzált valamit, de szerintem ezzel a testtel se lehet elégedett:
iwiw.hu/pages/image/albumdata.jsp?userID=8546042
Egyébként a srác nem cigány, a csaj kérdéses.
A "divatott meglehet venni a stilust birtokolni kell" elnevezésű amorf picsát azonnal likvidálni kéne, annyira görény!
Vége. Iniesta a 116. percben eldöntötte a mérkőzést, világbajnok lett Spanyolország, valljuk be, megérdemelten. Mindenekelőtt gratulálunk a hispánoknak, ahogy a sportszerűség ezt megkívánja. Apropó, sportszerűség. Az Oranje meggyőződésem szerint annak köszönheti ezt a…..
Hollandia 32 év után ismét világbajnoki döntőt játszhat. Közel két éve veretlen az Oranje, a legutóbbi 10 mérkőzésüket megnyerték, mégis mindenki (még a narancsos drukkerek is) fanyalog, " ez a válogatott nem az igazi..." Megmondom őszintén, a vb kezdetén nem hittem…..
Holnap délután, magyar idő szerint 16 órakor kezdetét veszi az Oranje eddigi legkeményebb mérkőzése. A világranglista élén álló brazilokat kell lehengerelnie a narancsosoknak, hogy a hőn áhított világbajnoki cím begyűjtése ne csak álom maradjon. A hangulat fokozása érdekében…..
A tegnapi nappal tehat veget ertek a csoportmeccsek az E csoportban is, igy most mar biztos: Hollandia csoportelsokent, mindharom merkozeset megnyerve jutott tovabb. De miert is olyan fontos, hogy megnyertuk a csoportot? Nyilvan nem lehet mindig a papirformara hagyatkozni, am most megis ezt fogom…..
Flying Dutchman Máris vezetünk! 2010.06.24 21:24:00
Nem igerek sem elo twitteres kozvetitest, sem folyamatosan frissulo posztot, erre most sajnos nincs kapacitasom. Az azonban teny, hogy a hollandok eddig szep jatekot jatszanak, aminek mar meg is van az eredmenye. Igen, vezetunk, ezen az egyebkent abszolut tet nelkuli merkozesen. Itt Hollandiaban…..
Ahogy azt tegnap igertem, keszitettem par kepet az oranjeoruletrol, ami jelenleg Hollandiaban uralkodik. Termeszetesen altalanositani ebben az esetben sem szerencses, hiszen nem minden haz all talpig narancssargaban, de azert megis eleg sokat latni beloluk errefele. Egyes utcakat teljes egeszeben…..
juliocruz 2010.06.22 11:01:30
juliocruz 2010.06.22 14:18:54
@nehaiu: Kösz a választ!Állati!Jó időtöltést kint, remélem sokáig menetelünk és a helyszínen is érezhető lesz a jó szereplés!
Fú, azt sose gondoltam volna, hogy a XXI. század első évtizedének leggusztustalanabb futballjelensége pont Henry lesz. Hogy pont ő lesz Vacskamati után a második nagy, egyetemes, világméretű csaló. A csodás pasi, Arsenal-legenda, Barcelona-libling Thierry, a flegma gólörömével és…..