Regisztráció Blogot indítok
Adatok
april28

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
april28 2009.11.20 11:24:50
@valakimas: Abszolút igazad van!
Én is ezt magyaráztam itt,hogy arra a napi 1 órára amig a kocsiban hallgatod a rádiót munkába menet vagy a gyerekért az oviba nem alternativ rockra white stripes-ra meg dire starigts-re meg coldplayre stb,vagyok kiváncsi! Tudod miért?! mert nem szórakoztat,nem röhögök,nem kapcsol ki!Az ember a médiát ne kultúrális célokra használja,arra ott a könyvtár.Én leszarom a politikát,mert úgyse mi döntjük el,ha még nem tünt volna fel.És nem akarom azt hallgatni.
Amúgy meg most örülnek a Café-sok,meg az Mr2-sök,csak nem értem,ha nekik megvolt a saját adójuk,akkor miért nem azt hallgatták?!Mindegyik annyira fikázza a Danut meg a Slágert...
Mindegy.Remélem nem kell alter rockot hallgatnom,mert akkor inkább én énekelek a kocsiban,de az senkinek nem lesz jó!! :)
na hali
april28 2009.11.20 11:29:29
@kunbelaba: ha te nem hallgattad egyiket sem,akkor meg mi a frásznak okoskodsz itt?!És becsmérled azokat,akik halggatták őket?!Látod,ez a baj a hozzád hasonló Észlények itélkeznek és bélyegzik meg a más izlésüt azzal hogy igénytelen meg gyagyi!Holott halványlila fogalmad sincs arról,miről osztod az észt.de azt nagyon.
april28 2009.11.20 11:34:57
@neked ugatok: Örüljön mindenki,neked van mit hallgatnod,csak most figyelj! Én meg azt szarom le! Nekem a te izlésed szar és gagyi!Én azokat nem akarom hallgatni!
Akkor most melyikünknek van igaza?!
Van egy ötletem,mi lenne,ha mindenkinek lenne saját rádióadója és oda tekerne és azt hallgatná.És nem fikázná a másikat.NA?! Deal?!
Nem...?! gondoltam.