Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serteperte (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyékony Kenyér Snapsz 2010.02.20 10:39:00
Állítólag szerveződik valahol a mélyben egy sörblogger-találkozó, mi e nemes ügyet egy szűk-körű sörblogger-találkozóval kívántuk előmozdítani valamelyik este, amikor Sertepertével és  Serkoptatóval elmentünk a Király utcába egy kocsmába, ami annyira kellemes és…..
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
Vettem a múltkor egy sörös szakácskönyvet – A legfinomabb sörös ételek. A minap végre tesztelhettem belőle egy receptet. Igencsak billegett a léc. Próbálom némiképp tudományosra venni a sörrel való főzés című alkurzust, de sajnos ezen a területen igen nehéz…..
München az egyik kedvenc városom: patinás és modern, rendezett de van bohém arca is, el lehet menni egy jó BL meccsre, ott van a világ egyik legjobb múzeuma, a közhiedelemmel ellentétben az európai nagyvárosok többségénél olcsóbb, ráadásul néhány órányi autózással…..