Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aszton70

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
aszton70 2009.11.19 10:37:59
@Lasombra: Költői kérdés volt. Amúgy meg köszi úgy felhívtam a figyelmemet a Descartesi alapkövetelményre.
aszton70 2009.11.19 10:13:44
@foszsindeksz: Egyetértek. Hosszasan olvasva a bejegyzéseket ismételten értelmet nyer a „magyar”, „magyaros” kifejezés.
Volt egy pályázat, ahol bárki nyerhetett volna, mégis az ügyeskedőbbek, kiskapukat jobban kihasználók nyertek. Olyan magyarok szavaztak egybehangzóan, akik minden más kérdésben egymás torkát elvágnák. Nyilván azért, mert érdekükben állt. Mármint nekik. A pályázat alapján ezen ügyeskedőbbek egyrészt átvették a régi garnitúrát, valamint a zenei paletta úgy legalább 80%-át. Nyilván igényt tartanának a commentekben plasztikusan körülírt lebutult hallgatókra is. Vagy a maradék nyilván épelméjű és beszámítható 3.5 millió hallgató lenne a céljuk, akik valószínűleg nem, vagy más rádióadókat hallgatnak? Az egykori Sláger-Danubius hallgatóknak ez volt az igényszintjük és ez lett kiszolgálva. Az „új” rádiók régi és kiásott arcainak ugyanez a céljuk. Hiszen az eddig nem Sláger-Danubius hallgató – nyilván bölcs és igényes - hallgatókra nem hatnak ezek az óránként 15 perces reklámblokkok, így nem is fognak fogyasztani. Akkor minek hirdetni? Akkor miből lehet fenntartani e rádiókat?
Ráadásul 12 év után kiderült, itt legalábbis azt olvasom, hogy tulajdonképpen az egész ország utálta e két rádiót és éppen örömtáncot jár a sírjukon. Ha ilyen sokan vannak, akkor az miért nem látszik mondjuk a Bartók rádió hallgatottságán? Ezek szép keresztényi erények. Magyarosan, gúnyosan csak a rossznak örülni.
Annyi történt/történik csupán, hogy ismételten magyar embere magyarosan jártak/járnak el.
Ehhez csak gratulálni tudok.