Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saverick

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fájó szívvel jelentem be, hogy konyhánk szegény vízcsapja, illetve annak kis tekerennyűje, tragikus hirtelenséggel eltávozott közülünk. Az aktív eutanáziában Gergő működött közre, de az esettről részletesebben, nem kívánt nyilatkozni az orvos-beteg intim viszonyra való…..
Nem rég megérkezett Matild a lakás legújabb lakója. Matild több mint valószínű Németországból érkezett, de nem túl bőbeszédű így csak tippelni tudunk. Ellenben képesek voltunk megállapítani, hogy Matild elég heves vérmérsékletű ahhoz, hogy már az első este maga köré…..
Május 20.-án megrendezésre kerül a IV. Hunggaeton Party.A Hunggaeton bemutatja!Május 20. CSÜTÖRTÖKIV. Hunggaeton REGGAETON PartyReggaeton ReloadedVegytiszta reggaeton zenével várunk mindenkit a IV. hivatalos Hunggaeton reggaeton partira.DJ GeraClub Szilvuplé VarietéAkciók: parti nyitó…..
2009 Február 20.-án, Péntek este  megrendezésre kerül a III. Reggaeton Party. Az új évet új helyszínen kezdjük, ami nem más, mint az Angus Pub a Dohány utca és a Kazinczy utca sarkán található, a Blahától 5 percre.  Az emelkedett hangulatról, ismét a Hunggaeton Team…..
Szerencsére már elég régóta felfedezték a hollywoodi rendezők és producerek, hogy rengeteg latin mászkál arrafelé, akik nem igazán lelkesednek a fekete gettó zenéért, viszont annál inkább felpörögnek a reggaeton hallatára. Így történhetett, hogy ma már több filmben legyen az…..
Nos, ez a videó nem tartozik a szorosan vett témánkhoz, de... hát igen... A kolléganő nem kicsit csinos... Persze a Mókusné csinosabb, de őt nem mutogatjuk... ..
Mostanában egyre több koprodukciót lehet látni, ill. hallani a reggaeton világából. Olykor azonban a legnyagyobb nevek találkoznak egymással különböző stílusok világából. Ki ne emlékezne Daddy Yankee és Fergie Impacto-jára például. Ennek a trendnek most eleget téve jöjjön…..
bailando Reggaeton Sziasztok! 2008.12.19 13:17:00
Hello mindenkinek, én Saverick a vagyok Hunggaetontól, és mostantól én is besegítek a reggaeton.blog.hu szerkesztésébe. Látogasd sűrűn a reggaeton.blog.hu-t, és légy részese a magyar reggaeton kultusz megszületésének. Üdv. Saverick from Hunggaeton Első hozzászólásom az…..
  Nincs tipped mit, vegyél a barátodnak, barátnődnek születésnapjára?Itt a lehetőség, hogy egy egyéni ajándékkal lepd meg szeretteidet, barátaidat. Összesen annyi a teendőd, hogy egy e-mailben, leírod a kívánságodat és mi teljesítjük azt akár egy nap alatt.Garantált…..
hunggaeton II. Reggaeton Party 2008.11.12 14:04:00
II. Reggaeton Party December 4.-én megrendezésre kerül a II. Reggaeton Party a Hunggaeton jóvoltából.Igyekeztünk okulni az előző buliból és nagyra értékeltük a kritikáitokat partyval kapcsolatban. Ezért, hogy még jobb legyen a buli, több változtatást is eszközöltünk.Például…..
A hunggaeton az első igazi magyar reggaeton oldal. Folyamatosan frissülve, mindig megtalálhatod az legfrissebb aktualitásokat, rendezvényeket, zenéket, híreket, eseményket a hazai és a külföldi reggaeton életben.A Hunggeaton Magyarországon elsőként próbálkozik meg azzal, hogy…..
Reggaeton - Hunggaeton Hunggaeton 2008.08.22 00:48:00
A hunggaeton az első igazi magyar reggaeton oldal.Folyamatosan frissülve, mindig megtalálhatod az legfrissebb aktualitásokat, rendezvényeket, zenéket, híreket, eseményket a hazai és a külföldi reggaeton életben.A Hunggeaton Magyarországon elsőként próbálkozik meg azzal, hogy…..
II. Reggaeton Party December 4.-én megrendezésre kerül a II. Reggaeton Party a Hunggaeton jóvoltából.Igyekeztünk okulni az előző buliból és nagyra értékeltük a kritikáitokat partyval kapcsolatban. Ezért, hogy még jobb legyen a buli, több változtatást is eszközöltünk.Például…..