Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nivikiwi

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így hagytunk el két embert a nemzeti parkban. Bár az első pár hét programjairól a sorban állás közben sikeresen lemaradtam, mégis sikerült jegyet szereznem az egyik túrázásra a hétvégén. Nem igazán tudtam, mire számítsak, csak megtetszett az ötlet, hogy végre mehetek…..
Laura korábban itt Hétfő reggel van és én megint itt vagyok. Pedig tényleg azt hittem, hogy az a múlt heti ölelés lesz az első és utolsó érintés közöttünk. Az utolsó alkalom, amikor láthatom őt. És most, mint már egy éve minden hétfőn, megint szorongó léptekkel…..
nivikiwi 2012.11.27 23:02:11
@Darcint3: meleg szál? Na most nagyon kíváncsi lettem a mai részre...
Az MTV vasárnap este 21:15-kor mutatja be az I Just Want My Pants Back című sitcomját, amit véleményünk szerint elég elbaszottul Szex és New York - Jóbarátok mashupnak reklámoznak, pedig annyi köze van a két sorozathoz, hogy New Yorkban játszódik és van benne egy baráti társaság.…..
Na már rohadt sok időm elment a vágással stb úgyh remélem nem mennek kárba, de ki tudja.  Úgy néz ki h már 3 féle lemezt fogok kiírni. Ide felrakom szépen sorban az összes verziót, azt' lehet szavazni, bár sok jelentősége nemtom van -e. Alul le lehet tölteni az osztálytánc…..
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..