Regisztráció Blogot indítok
Adatok
be cool

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Honnan tudni, hogy magyar vagy?Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot.Amikor a paprika legalább olyan fontos mint a só és bors.Amikor valamelyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Vagy István.Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a…..
be cool 2010.02.09 12:30:14
Olvasónknak ellopták minden iratát és bankkártyáját, ám ha ez nem lenne elég, még az OTPdirekt is letiltotta, mert állítólag háromszor elrontotta a jelszavát. A baj csak az, hogy mindez az OTPdirekt „átmeneti meghibásodása” idején történt:A baj csőstől jön. Az én…..
Ki vett fel? Népművelő 2010.01.25 22:29:57
  5(!) másodperces stoppolás után (rekord!), megállt egy gyönyörű szép, ezüst színű VW (persze, nem a kocsi a lényeg, de annyira szép volt és kényelmes...). Egy végtelenül kedves úriember vett fel minket (csatlakozott hozzám egy lány). Igazából mindenféléről…..
Ki vett fel? New Jersey 2009.11.23 21:53:00
Pangás, úgyhogy nosztalgiázok. Egyik kedvenc "sofőröm" volt az az amerikai állampolgárságú (amúgy "csőmagyar", sőt, tegezzel és különféle "ősmagyarszittya" kiegészítőkkel 'operáló') fogorvos, akivel mindenféléről lehett…..
Ki vett fel? Papok tanítanak? 2009.11.20 10:10:47
Nemsokára vége a szorgalmi időszaknak, egyre több a kötelező beadandó - egyre fenyegetőbbek a fejünk felett összecsapni készülő hullámok. A félév eleji kezdeti lelkesedés is megkopott már (feltéve, hogy volt egyáltalán), logikus, hogy az ember inkább otthonába gubódzik a…..