Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CynthiaEvanna

115 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
65_RedRoses az a bizonyos sors . 2010.09.11 15:11:17
ezen agyaltam tegnap hazafele a buszon, jobbat úgysem tudtam... tudom, hogy vannak dolgok, amik okkal történnek, néhánynak a magyarázatát is tudom/gondolom, de vannak olyanok, amiknek semmi értelme... és most speciel nem arra célzok, hogy reggel miért keltem fel 5 perccel később. hanem…..
65_RedRoses 09. 09. 09. 2010.09.09 20:28:53
ezt a postot gondoltam az egy évvel ezelőtti eme napnak is szentelem, az vagy milliószor jobb volt mint a mai... oké, kellett suliba mennem, de talán az első négy órán voltam bent, aztán mentem mamához, és a háromnegyed hármas vonattal gooo pest. ott természetesen a magyaro. -…..
hűű hóó mivel is kezdjem? ahhoz képest, hogy este ramatyul éreztem magam, reggelre egész jól voltam, talán a tea meg a forró fürdő segíthetett. örülök neki, nem szeretek beteg lenni. vagyis annyiból jó, hogy háváj van (mivel komolyabb bajom nem volt még hálisten) de nem suli…..
65_RedRoses a barca da fantasia . 2010.09.06 21:08:17
előszöris egy hatalmas köszönet és puszi barbinak amiért rátaláltam erre a dalra, ami most nagyon lájkos <3 meg kicsit töltögettem ezen túl is, pl stingtől a fragile-t portugál verzióban. áhh, az is milyen jóóóóó O_o most jövök rá, vannak portugál előadók is szép…..
65_RedRoses szóval profi vagyok :D 2010.09.04 23:05:00
azt bírom a legjobban, hogy amikor másnap kelni kell korán, akkor előtte este minden van, ami miatt vagy nem tudok, vagy nem akarok aludni, és olyankor fáradt sem vagyok igazán. persze amikor másnap lehet aludni, olyankor este fáradt vagyok, és használhatatlan. pl tegnap is, kb olyan egy…..
65_RedRoses it's a very, very . . . 2010.09.02 21:20:57
ejj, egész jó volt ez a két nap, leszámítva a hideget és hogy most erősen gondolkodom hogy befűtsek-e (csak azt tart vissza, hogy ha apám meghallaná, kivágna XD) illetve hogy ugye suli. jelenleg ez utóbbi annyira nem is rossz, tegnap rendes volt az ofő, mi szabadultunk a leghamarabb:…..
65_RedRoses holdkő . 2010.08.30 18:00:55
nos hát azt hiszem visszatérek a nyári szünetből, ismét rendesen blogolok majd...vagyis azt hiszem. igazából most azt sem tudom hol kezdjem, talán visszaugrok egy héttel ezelőttre kb.mamám akkor hívott fel kb. hogy megyünk miskolcra, de ez még nem biztos. hát akkor meg minek mondja?…..
halihó mindenki :) nem írtam mert se kedvem nem volt, meg valahogy inkább mást csináltam :Dmost meg mivel unom magam, rávettem magam az írásra. már csak néhány óra, és elkezdődik a holnap, amikor beáll a teljes őrület :Pés hogy megtartsam a titokzatosságot, nem árulok el semmit,…..
mondta ezt christo, miután elkezdtem ugrálni örömömben, hogy sikerült leszedni az első évad első részét. mindezt persze szavy segítségével, az állás egyenlő: én megkaptam a segítséget, ő meg jót röhögött (gondolom én) :D azóta a teljes első évad "dobozolva"…..
sokat változtam az elmúlt pár hétben, leginkább a felfogásom, és az érzéseim. valahogy érzem, már nem vagyok ugyan az az ember, más vagyok...  talán úgy jellemezhetném, hogy azt érzem amit tavaly, de valahogy egészen máshogyan. lehet hogy csak a sok egyedül töltött perc…..
65_RedRoses SVU ♥ 2010.07.03 16:44:47
rájöttem, most mégis "időm mint a tenger", bár sokkal elfoglaltabb vagyok mint általában. igaz tegnap pihi nap volt :D előtte meg ... xD kedden strandoltunk, amikor is egy szép napszúrást összeszedtem, elég rosszul lettem :S és mivel még nem volt ilyen bajom, utánakerestem…..
Vivo de tal modo que você não deve envergonhar-se dele se o mundo o descobrir o que você pensa, o que você sente, então, se não demasiado certo o que o mundo descobriu.  nem biztos, hogy pontos a fordítás, de lényeg a lényeg ♥ nameg, hogy az angolt sutbavágom, és nem…..
65_RedRoses örömünnep . :) 2010.06.21 21:44:00
ezzel búcsúzott a kommentátor a meccs végén, hogy a portugáloknak ez örömünnep. és igen, valóban az :D aki esetleg nem tájékozott, mert minden hülyeséggel foglalkozik a vb helyett, azt tájékoztatnám, hogy a portugálok 7-0-ra legyőzték észak kóreát. oké, kis csapat, kb nulla…..
65_RedRoses yo lo quiero . . . 2010.06.19 20:53:57
igen, erre lett átváltoztatva az állapotom fórumon. jelentése alapján szomorú, meg a dolgok háttere is szerintem... :S ezvan, ígyjártam. szeptemberre tervek szerint minden oké lesz ;)és akármennyire is szerette volna elcseszni a napomat a "drága" ofő, jelentem, NEM sikerült…..
65_RedRoses california gurls^^ 2010.06.17 23:39:00
és eljött végre a pihenés ideje :DD 14 órát aludtam :| fél négykor keltem (igen, délután), de most meg már megint fáradt vagyok... lehet csipkerózsikának kellene átneveztetni magam? xDegyébként meg egész okés nap volt: pihiii a gép előtt, alias netfüggés :D így este meg be…..
65_RedRoses oh africa^^ 2010.06.15 23:59:00
vagy akár írhatnám azt is, hogy oh vuvuzela xD igen, az elmúlt pár napban én lettem a vuvuzelás lány, ha a darázskürtről van szó valahol, vagy csak szóba jön, akkor én mindig tájékoztatva vagyok :DDés mielőtt bárki is azt hinné, hogy tetszik a meccseken az örökös zümmögés,…..
hát bizony elkezdődött a vb^^ meg persze a nyári szünet is :DD bár nekem még mindig nincs lazsálás, kedden szóbeli :S de kb eljutottam arra a szintre, hogy nem tud érdekelni...lesz ami lesz :)az elmúlt pár napom elég érdekes volt: úgy volt, hogy nem megyek jagbuliba, aztán fanninak…..
a mai nap egész tűrhető volt :) nem volt első órám, de a telóm becsörgött jópárszor, aminek az eredménye az volt az összes alkalommal, hogy mindig ugrottam egy nagyot. aztán elalvás nélkül sikerült felkelni :]első órán, magyaron musical, ami alatt szintén olvastam, jobb dologm…..
hát itt vagyok, bár a kezem már fáj, sokat írtam. véleménykifejtés volt ez. csak egy példa arra, hogy valaki lehet olyan szinten elvetemült, hogy az fáj: fórumon a spanyol nevek helyesírásáról, konkrétan az ékezetekről... nem másolnám be a kommenteket, pedig van egy pár igazán…..
lehet hogy olyan közel vagyok az álmaimhoz, mint azt még véletlenül sem gondoltam. virágnyelven lesz a megfogalmazás, természetesen. tehát rájöttem, hogy nem kell minden nap szenvedjek, van helyette egy radikális megoldás is, ami hosszú távon, hát tetszene is. és ez a megoldás…..
65_RedRoses 5 nap^^ 2010.06.06 23:12:26
...de nemsokára már csak négy :D és még mindig zsongok^^ holnap akkor végre megnézem van-e mez...keríteni kéne egyet. muszáj. mert elvileg azt az egy hónapomat sörkertben töltjük :D mi, azaz az édeskettes :D de mivel az édeskettes csak egy emberre vonatkozik, magyarul én meg drága…..
65_RedRoses 6 nap^^ 2010.06.05 23:27:19
...és itt a VB :D meg vagyok vele lőve :DD meg mezt is kéne venni...apám meg kivág xDD bár mondjuk ma kérdezte, hogy nézem-e majd, ami egy igen hülye kérdés volt, de legalább leesett neki :D a mezről meg annyit, hogy az eddig nagyon favorizált piros mezt lehet mellőzöm majd... nem…..
65_RedRoses satellite . 2010.05.31 23:34:00
megszerettem ezt a dalt :PP am a hétvége jó volt^^szombaton átmentem makóra, de expresszel sikerült odaérni másfél óra alatt -.-" namindegy, csápoltunk a díszbuzinak, közbe a buszom is elment xD jó, próbáltunk bejutni zsákba, szerencsémre nem tudtunk bemenni mivel nem volt…..
65_RedRoses . . . 2010.05.28 22:47:07
a mai nap nem volt túl eseménydús: reggel elaludtam, apám nem keltett volna fel...a 7:05-ös gyorssal mentem át makóra, de azt is úgy, hogy odaértem 05-re marsra, busz sehol, mondom nem érdekel, akkor megyek vizet venni...és a busz beállt 15-kor...az útépítésnek hála negyedre-húszra…..
Az Olsen ikrek minden szempontból a divatblogok állandóan tárgyalt szereplői, köszönhető ez az átlagostól való eltérésüknek is. Mert ugye nem elég hogy ketten vannak, így még az öltözködésük is duplán sokkolja a közönséget. Lényegében már minden furcsaságot…..
CynthiaEvanna 2010.05.27 20:19:23