Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MézesGrizzly

9 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
charivari A 20 legtutibb esős dal 2014.05.14 15:29:10
Jó kellemetlen esős napok jönnek, így le is csapom a magas labdát és a Conchita cunami után közhelyesen összeszedem a legtutibb dalokat az esőről. Az emberek imádnak az időjárásról beszélni, akkor is, ha nem angolok, így teljesen nyilvánvaló, hogy ha esik, arról zenélni is…..
 Jó kis telefon volt, szó se róla. Nokia. Mer’ tudod azok a legjobbak! A furfangos finn faszik tudják mi a dörgés. De hát születésnap volt, mindennel együtt ami avval jár. Szóval elment. S most nem tudom hol jár. Annyi telefont tettem már tönkre, annyit hagytam/loptak…..
 Számomra mindíg is furcsa volt/lesz, hogy az emberek nagy többségének milyen keveset jelent az étkezés. Igen, ez az elsőre talán meghökkentő kijelentés igenis igaz! Az embereket az evés nem érdekli, az átlag számára ez egyszerűen a létfenntartással kapcsolatos egyik…..
Medve Megmondja! Prága 2009.12.14 22:32:00
 Egyszer az életben minden normális férfinak kell egy olyat csinálnia, hogy elmegy Prágába, péntek délutántól vasárnap hajnalig járja a kocsmákat, megállás nélkül vedeli a sört és végeláthatatlan, orbitális, kurva nagy igazságokkal és felismerésekkel teli…..
MézesGrizzly 2009.12.17 21:40:47
@paRADIcsom: A szilveszteri buli nálunk január 13.-án, szerdán délelőtt fél kilenctől háromnegyed tízig lesz megtartva (esőnap 14.-e). Mindent beszereztem a lista szerint, de ha nem baj x-box helyett csak Wii-t kaptam. Lécci gyűjtstek össze legalább 4270 Ft-ot, nagy segítség volna. Ha nem baj...

Na, de! Ígérem nem torpanok meg! Elszánt vagyok mint az eke. De lássam aztán azon a tomato-n is az ifjonti hévet! Mck
Medve Megmondja! Nátha. 2009.12.10 12:23:00
 Megjött a nátha. Egy-két napig bújkált, figyelt mit reagálok, aztán csak kidugta a kis rohadék a fejét. Persze, megvárta míg megfelelő közelségbe került a prágai út (holnap...). Mindíg így csinálja. Semmi rohanás, elhamarkodás. Tudja, hogy ha elaltatja az éberségemet…..
Medve Megmondja! Spagetti Carbonara 2009.12.02 10:37:55
Tegnap jöttek vendégek. Ha jön a vendég akkor főzni kell. Ha mondja, hogy szereti az olasz kaját akkor azt. Főleg, hogy azt mi is. Tehát ki kell tenni magunkért. Nehogy olyat egyen amit akárhol, bármelyik önjelölt séfecske megfőzhet neki. De mi van ha nem ismered az ízlését? Ha…..
Medve Megmondja! Első mutatkozás. 2009.11.23 21:57:00
Elkezdem. Régóta gondoltam, hogy elkezdem, aztán meg nem kezdtem el. Annak ellenére. Hogy gondoltam. Hogy elkezdem. De most el. El én!  Nem is olyan nagy szám. Csitt-csatt, pár perc alatt megvan. Azért remélem bénázok majd egy kicsit, hogy el ne bízzam teljesen magamat.   A…..
MézesGrizzly 2009.12.02 08:06:40
@paRADIcsom: Ata bazmeg, nem megmondtam, hogy beszállhatsz ha akarsz!? Mck.
Medve Megmondja! Hangulat. 2009.11.28 22:50:00
 Tegnap Árpiékkal szinházba mentünk. Könnyű(!) darabot, hogy lehessen előtte-utána egy kicsit pofázni, inni, enni! "Egy csók és más semmi". Sajna.  Túl könnyű lett. Viszont lehetett előtte-utána inni is, enni is, pofázni is. Eleget ahhoz, hogy könnyű kedvünk…..
"   ...már három órája senki.Kedves naplóm, itt szopok (ebben az a vicces, hogy mindkét jelentése igaz) már két napja a csatári elágazóban. Rohadtul hideg van, nehéz így mosakodni. A meleggel és a jókedvemmel együtt eltűntek a kuncsaftok is. Olyan fél tíz körül…..
Medve Megmondja! Sport? 2009.11.26 23:25:00
 Kamaszkorom vége óta (ez a befejezés nálam nem ment olyan gyorsan mint másoknál, talán ha 25 éves koromra lettem meg vele) az egész életem arról szól, hogy jó sportolni, nagyon frankó sportolni, de csináltam én azt már eleget, voltam én má mindenféle sportoló, legyen ennyi…..
Medve Megmondja! Lokimeccs... 2009.11.25 09:55:00
 Gyenge jellem! Hányszor megfogadtad, hogy nem mész meccsre a Népstadionba! Na tessék, most jó volt? Nem volt jó. Nem azért nem, mert a Loki leszopott. Ez várható volt, senki nem úgy ült ott, hogy akkor most kitömjük a Liverpúlt.  Az esélytelenség nem tántorítana.…..