Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teazo

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég hihetetlennek hangzik, de a fenti címet nem írtam el. Valóban nagyon érzéki a FEKETE tea tejjel. Nemhiába hangsúlyzom ki a fekete teát. Mivel zöld, oolong vagy fehér minőséggel nem szabad inni tejet. Ya, és mégvalami. Ha tejet öntünka  teába, citromot semmilyen formába…..
Egy új teafüvet sikerült beszereznem egy jónevű teházból. Az árkádban nézelődtem, amikor beugrottam egy teaházba. Most ez itt nem a reklám helye, annyit elmondok, ott csak egy teásház van. Na szóval, bementema  boltba, és nézegettema  teákat. Már régóta szerett em…..
Egy új sorozat indul mától a teasokkon! A cím találóan "Terítéken" nevet viseli. Itt a különböző teákat fogom osztályozni. Amelyeket több kategóriába sorolok. Az első ilyen tea, a Pickwicktől lesz. A termék pontos címe Pickwick; Rooibos Mango-Peach tee, Na vágjunk…..
Sok oldalt végigböngésztem az interneten, de egy sem volt olyan, mint amilyet én elképzelnék. S hogy mien teás oldal lenne számomra ideális? Színekkel teli, pompázó, olyan ahol lüktet az élet no és persze rengeteg tea leírás. Ezen az oldalon olyan teákat is bemutatok nektek, amivel…..