Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Possimpible

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyi idő szerint vasárnap reggel az Egyesült Államokban elhunyt Ronnie James Dio, az egyik legnagyobb hatású metálénekes. Wendy Dio, a zenész felesége és menedzsere tavaly novemberben jelentette be, hogy 67 éves férje gyomorrákban szenved, ennek ellenére folyamatosan kötötték le…..
Possimpible 2010.05.17 12:03:53
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy csomó kliens. Az a sok kliens annyi rengeteg problémával küzdött, hogy azokat felsorolni sem lehet. Sokszor egy-egy családban annyi probléma volt, mint égen a csillag. Pszichiátriai betegségek, pénzhiány, addikciók, munkanélküliség,…..
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
Rabyn osztja meg velünk kétségeit azzal kapcsolatban, hogy lehet-e tanulás és munka mellett olyan átlagot produkálni, hogy a hallgató ösztöndíjat kapjon. Sokan tekintenek a tanítóképzőre úgy, mintha egyszerűen feleségképző lenne, pedig nagyon sok teljesítenivaló tárgy van,…..
Steve 3PO névre hallgat ez a kicsi és kompakt robot, amely "élőben" "turnézik" a David Crowder Banddel. Van hozzá egy werkfilmünk is. ..
Possimpible 2010.01.04 10:42:48
Egy szót sem értek abból, amit ebben a holland reklámban beszélnek, de a végén a morbid poénon úgyis besírsz. A reklám mondanivalója természetesen nyelvtől függetlenül is tökéletesen érthető, fontos és időszerű probléma is így 2 nappal a szilveszteri petárdaláz előtt. Az…..
Possimpible 2009.12.29 13:29:00
Nem szoktam Nálad kommentelni rendszeresen, max. ha kétszer hozzátok szóltam. És mert eltöltöttem néhány kellemes órát - természetesen szigorúan munkaidőben - a blog olvasásával, küldök Neked ajándékba egy nem mindennapi hirdetést, amit a bejglivel kapcsolatban dobott ki a…..
Possimpible 2009.12.29 13:26:53
Na, de kinek a szemében? Ki számára? Kinek fontos ez? Számomra úgy tetszik, ennek a válasznak (elsősorban vagy először) magamban kell + előjelűnek lennie. De mitől lesz az? Nekem azt senki nem mondta meg az iskolákban, hogyan kell. Persze formálgattak itt, ott, így, úgy. De talán a…..
8ker Szaros karácsony 2009.12.26 16:19:00
 Csillapodnak az ünnepek lassan-lassan, de van, ami ilyenkor sem pihen: a kutyaszar termelése. Pár napig vastag hó alatt bújtak meg, orvvul támadva a cipőket, csizmákat, aztán a meleg hatására előkerültek, szétfolyva, megolvadva. (Közben rájöttem, azért nem néznek fel az…..