Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Translater

65 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
 Fordítás: Daneee és Geg. ( tudom senkit se érdekel, de érdekesség ként megjegyzem, hogy ez mikor anno ment a tévébe, nagyon nem csíptem, most meg az egyik kedvenc :D ) Ha lesznek ilyen pár nap kimaradások , az nem azt jelenti, hogy meguntuk, csak hogy kicsit pihenünk, tanulunk,…..
 Fordítás: Daneee és Geg IYAZ - So big/ Olyan nagy  Minden kész, ez itt IYAZ J.R. Rotem Most el akarom rendezni (Nagyon) Megcsinálni a partit (Nagyon) Elkölteni mindent (Nagyon) Hogy az egész világ tudja, hogy az irántadd érzett szerelmem (Olyan nagy) A szívem (Olyan nagy) A…..
 Adunk egy kis életjelet, az oldal nem állt le, csak elég elfoglalt volt a hétvégénk, holnap, de legkésőbb holnapután friss fordítások! :)..
 Fordítás: Daneee és Geg Cheryl Cole - Promise this / Ígérd meg   [ francia szöveg ]   A kezdetemkor nem volt semmi, csak üresség És te bejöttél, és felkapcsoltad a fényeket, és megalkottad amiért jöttél Mielőtt magamra rántom a szárnyadat, védj meg,  Kérlek…..
 Fordítás: Geg és Daneee. Taio Cruz - Dynamite / Dinamit   A kezem az égbe emelem néha Azt mondom éljen! Mennem kéne! Ünnepelni akarok és élni az életem Azt mondom éljen! Kicsim, induljunk!   Táncolni jöttem ( táncolni, táncolni, táncolni ) Meghódítom a…..
 Fordítás: Danee és Geg Beatles - Yellow submarine / Sárga tengeralattjáró   A városban, ahol születtem Élt egy ember, aki a tengereken vitorlázott Mesélt nekünk az életéről A tengeralattjárók országában   Szóval hajóztunk a napsütésben Amíg a tenger zöld…..
 A Disney-sztár egyik szerelmes dala. Geg és Danee írta a magyar szöveget. Selena Gomez - A year without rain / Egy év eső nélkül  Megérzed a Amikor rád gondolok? Minden lélekzetvételemmel Minden percben Mindegy, hogy mit csinálok A világom üres hely Mintha a sivatagot…..
   Fordítás: Danee és Geg. Fasza zene. :) Alice Cooper - Poison / Méreg   A kegyetlen műszered A véred, mint a jég Egy pillantás megölhet Az én fájdalmam, a te borzongásod   Szeretni akarlak, de jobb, ha nem érintelek meg (Nem érek hozzád) Meg akarlak fogni, de az…..
Reméljük tetszettek a fordítások, s nem volt olyan rossz, hogy csak egy együttestől fordítottunk. Igyekeztünk jó számokat válogatni - bár a Bon Jovinak szinte minden zenéje jó.  Ha tetszik az oldal kérjük lájkolj, kommentelj, hogy tudjuk, hogy nem hiába dolgozunk. Holnap…..
 Fordítás: Daneee és Geg.  Bon Jovi - Born to be my baby / A kicsimnek születtél  Esős este volt és egész nap dolgoztunk Mindketten dolgoztunk, hoyg betudjuk fizetni a számlákat De valamit sose vehettel el A szerelmünket, az életünket   Csukd be az ajtót, maradjon…..
 Fordítás: Danee és Geg.  Bon Jovi - You give love a bad name / Nem tiszteled a szerelmet   Golyót kap a szívem És ez a te hibád Nem tiszteled a szerelmet   Angyali mosollyal adod el magad Mennyországot ígérsz, majd pokolba taszítassz A szerelem láncai fogva tartanak…..
 Fordítás: Daneee és Geg Bon Jovi - Bed of Roses / Rózsaágy   Itt ülök feldulva és megsebezve Ennél az öreg zongoránál Próbálom megragadni A reggel pillanatát, amit nem tudok Mert egy üveg vodka És valami szőke miatt rémálmaim vannak Szerintem még mindig az ágyamban…..
 Remélem szép napotok volt... Ehhehehe, de rossz szóvicc volt. Ez egy évben közelebbi zene. Fordítás: Geg és Daneee   Bon Jovi - Have a nice day / Legyen szép napod   Miért akarod megmondani hogyan éljem az életem? Ki vagy, hogy megmond mi a fekete és mi a fehér? Mama,…..
 Ez a szép szerelmes dal a második lefordított Bon Jovink. :) Fordítás: Danee és Geg Bon Jovi - I'll be there for you / Ott leszek neked  Gondolom ezúttal tényleg elmész Hallottam a csomagjaid elköszönni És miközben a szívem vérzik Azt mondod, hogy az igaz szerelem…..
Na akkor kezdésnek az egyik legsikeresebb számuk. Fordítás: Danee és Geg :) Ma figyeljétek a blogot továbbra is, jön még Bon Jovi! :) Bon Jovi - Livin' on a prayer / A mának élni  Tommy a kikötőben dolgozott A szövetséget csapás érte, elment a szerencséje Ez nehéz, nagyon…..
 1962 március 2. Ezen a napon született Jon Bon Jovi, a Bon Jovi frontembere. A ma ötven éves énekes tiszteletére a mai napon csak Bon Jovi számokat fogunk az oldalon megjeleníteni. Érdemes lesz tehát felnézni az oldalra.     Ugyan még nem vagytok sokan, sajnos,…..
  Eminem feat Dr. Dre - I need a doctor / Doktorra van szükségem   Mindjárt elvesztem a fejem Olyan régóta vagy távol Kifutok az időből Doktorra van szükségem Hívj egy orvost Doktorra van szükségem, egy doktorra Hogy visszahozon az életbe   Megmondtam a világnak, hogy…..
Ismét egy régi kérést teljesítettünk. Fordítás: Daneee és Geg   Woody Guthrie - Hobo's Lullaby / A csavargó altatódala   Menj aludni, fáradt csavargó Hagyd elsodródni a városokat Nem hallod a vonatkerekek kattogását? Ez a csavargó altatódala   Tudom, hogy a ruháid…..
Fordítás: Geg és Daneee. Pink új szólója. Pink - Fucking Perfect / Kib*szott tökéletes  Rossz irányba fordultam Egyszer vagy kétszer Kiástam az utam Tűzzel és vérrel Rossz döntésekkel Jól van ez így Üdv az én ütődött életemben   Rosszul kezelve Rossz helyen…..
 Fordítás: Geg és Daneee   Jason Derulo - What if / Mi lenne, ha?   Ha te vagy az igazi Akkor a találkozásunk sorszszerű Lesz egy Ben nevű kutyánk Veszünk egy házat egy tűzhellyel Most láttalak csak először De lehet, hogy lelkitársak vagyunk Tudom, hogy mindez hülyén…..
 Egy régi kérést teljesítenénk ezzel. Fordítás: Geg & Daneee.   Bruce Springsteen - My father's house / Édesapám háza   Múlt éjjel azt álmodtam, hogy gyerek vagyok, Ott ahol a fenyők vadak és magasra nőnek Próbáltam hazajutni az erdőn keresztül Mielőtt…..
Fordítás: Daneee és Geg DUB FX - Love someone / Szeretni valakit   Lehet szeretni valakit És nem úgy kezelni őt, ahogy akarod Lehet látni a szemeid Lehetsz az ördög álruhában És lehetséges, hogy változtassunk a világon Forradalmasítani a fiúkat, lányokat Lehetséges tanítani…..
 Kesha legújabb kislemeze. Fordítás: Daneee és Geg   A hátsóajtó feltörve Nem kell kulcs Ingyen bejutunk Nem kell ósdi VIP   Idd meg azt a Kool-Aidot Csináld utánam Most már közénk tartozol Velem jössz   Itt az idő, hogy lekapcsoljuk a villanyokat Állítsuk le a…..
 Fordítás : Geg és Daneee   Coldplay - In the Sun / A Napban   Elképzellek, ahogy a napban gondolkozol, hogy mit rontottunk el És térdre ereszkedsz, együttérzésért esedezve És ott ragadsz, a kívánságok, és a látvány között És próbálsz találni valamit, amiben…..