Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hééé

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen elképesztő reakciókat vált ki a hatalomból az, hogy a fiatalság nem hagyja átverni magát: Egymás után hívták be a balatonalmádi Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnázium végzős diákjait, és tanáraikat az igazgatói irodába és faggatták ki arról, hogy beszélnek-e…..
Hééé 2012.12.18 22:48:25
    Az ápolónő a kórházak fehér ruhás dominája. Ahol megjelenik, csattan az ostor, megfagy a levegő, és a betegek azt is kétségesnek érzik, hogy valaha kisüthet még a nap. Meggyőződése, hogy a páciensek direkt az ő bosszantására lesznek rosszul, ezáltal újabb…..
Hééé 2009.11.18 14:20:12
@oriza triznyák: Rendben, kemény az élet. De ki megy( vagy nem megy ) nővérnek. Mert akiben hivatástudat van, az nem így viselkedik-ha meg tanult, abból nem mezei nővér lesz. egyébként ez nem pénzfüggő, ha nem tudja "elviselni "a betegeket,el kell tanácsolni a pályától. Még egy (Fő)nővér tipus-aki előtt az orvos is vigyázzban áll.(Személyes tapasztalat)
Olvasónk utolsó munkahelyén történt megaláztatásairól olvashattok a mai bejegyzésben. A részletekért kattintsatok a tovább gombra!  Tisztelt címzett! Böngészés közben találtam erre az oldalra, és érdeklődéssel olvastam egy 45 éves ember állás keresési kálváriáját.…..
Hééé 2009.11.18 13:56:09
@zéka: Igazad van.Szánalmasak. Volt szerencsém ott dolgozni,(ahonnan a mostani T. Eü.M.-ünk is jött) és nem az lényeg, hogy milyen a munkád, és a személyiséged,hanem hogy kinek milye vagy és milyen felső kapcsolataid vannak.A MTK. egyébként nem érdekes,3-hós hosszabbítások, sőt e nélkül is dolgozni,aki pedig odakerült jó kapcsolatokkal 3hó után véglegesítették.