Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komassyakos

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Leszóltak a minisztériumból 2009.11.17 23:44:00
Utálom a politikai kampányokat! Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, meg is látszik az utóbbi időszak választásain, nem nagyon mennek az emberek szavazni. Hogy én miért utálom? Mert mocskosak, velejéig. Elég csak egy pillantást vetni a tegnapi sajtótájékoztatóra, ahol…..
komassyakos 2009.11.18 14:11:26
@Lesley: Kedves Lesley !
Az alábbi sajtóközleményt küldtem az ügyről tudósító sajtóorgánumoknak. Kérem, hogy a közleményt a blogon szereplő tudósítással megegyező hangsúllyal kezeljük. Az SZDSZ keze a blogbejegyzés utáni mocskolódó rágalomközleményben van sajnos benne, de már kezdem megszokni, hogy ők végzik a piszkos munkát.

Üdvözlettel:

Komássy Ákos
komassyakos 2009.11.18 14:12:33
Sajtóközlemény
2009.11.18.

Megdöbbenéssel olvastam azt a blogbejegyzést, amely szerint az általam szervezett játszótér-takarításnak olyan résztvevői is lettek volna, ráadásul gyerekek, akik nem önként vettek részt az akcióban.

Az ügyet haladéktalanul ki fogom vizsgálni, és ha kell, a felelősségre vonás sem maradhat el. Két dolgot azonban szeretnék előljáróban is rögzíteni.

1) Én azzal a jóérzéssel és tiszta lelkiismerettel fogtam bele a kerületi játszóterek rendbetételébe, hogy a segítőim mind szabad akaratukból, jókedvükben, a kerületért és a városért való tenni akarásuktól vezérelve vannak ott. Kivezényelt segítőkről nem volt tudomásom, és a mai hírek nélkül még kérdéseket sem fogalmaztam volna meg erre vonatkozóan.

2) A személyemet érintő tegnapi és mai támadás sem tudja elfedni azt, hogy a józsefvárosi Fidesz és SZDSZ a mai napig nem felelt néhány fontos, a kerület minden polgárát személyesen is érintő kérdésre.

Miért kötött az általuk vezetett önkormányzat 5 évre, havi 750 ezer forintos tanácsadói szerződést a rejtélyes körülmények közt leköszönt Csécsei Béla polgármesterrel?

Mit kap ezért a több tízmilliós, adóforintokból kifizetendő összegért cserébe Kocsis Máté fideszes polgármester-jelölt, és mit Takács Gábor szabaddemokrata alpolgármester?

Végül, de nem utolsósorban: miért szegülnek szembe a törvénnyel és tartják még most is titokban ezt a különös, közel 50 milliós szerződést?

Az, ha a személyemet illetően nap mint nap tartanak lejárató sajtótájékoztatókat, nem pótolja a választ - a józsefvárosi Fidesz-nek és SZDSZ-nek felelnie kell a nyolcadik kerület polgárainak. Elterelő hadműveletek és mellébeszélés nélkül, ráadásul még november 22-e, a választás előtt.
A józsefvárosiaknak joguk van az igazsághoz.

Komássy Ákos
polgármester-jelölt
MAGYAR SZOCIALISTA PÁRT JÓZSEFVÁROSI SZERVEZETE
1081 BUDAPEST, Népszínház utca 11. E-mail:
bp08@mszp.hu www.mszp8.hu