Regisztráció Blogot indítok
Adatok
böbikedhd

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes módon épp a kétezer forintos szalámi boltilopása hoz komoly összeget az újságíró konyhájára, írta a Blikk. Hajdú Péter ugyanis meghívta a Frizbi tévéműsorba, és állítólag jóval magasabb gázsit ígért neki, mint általában szokott a vendégeknek. Bakácsnak…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Alaphangon tízmillió forintot kap Nagy Feró, Geszti Péter, Keresztes Ildikó és ifj. Malek Miklós az RTL Klub ősszel induló tehetségkutató show-jáért – írta a vasárnapi Blikk. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a bulvárlapnak nem akart konkrét összegeket mondani…..
comment:com Claudia visszatért 2010.05.27 16:00:00
Liptai Claudia Daróczi Dávid halála után majdnem két hónappal a szerdai esti Jóban Rosszban-ban tért vissza a képernyőre. Liptai április végén kezdett el forgatni a sorozatban. A visszatérés utáni első részben volt szeretője, Attila (akit volt férje, Gesztesi Károly alakít)…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..