Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sleepy_

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak a vitorlák sziluettje látsszon,Fehér fényeket akarok a vásznon.Egyszerű, tiszta, mindig éles képetmi mutatja az utat, miért is szép az élet...
Elmentünk ma egy baba-mama expo-ra. Nem tudom, otthon hogy történnek az ilyen dolgok, de szürreális , hogy másfél óra alatt milyen töménytelen mennyiségű reklámcuccot tudnak a kezedbe nyomni hostesslánykák. Konkrétan úgy nézett ki a parkoló kifelé, mint valami furcsa verseny,…..
 Salnel: sirva konyorgom, aruld el, hogy milyen kereses eredmenye volt ez a video... :DAndras: :D worst video ever-rel eljutottam egy masikig, es ott volt a related-ben Salnel : :DDD tehat celzott volt a kereses :D..
Na ez meg honnan jött... Lakás 2011.04.06 11:43:00
Jön a baba. Ezen felbuzdulva eldöntöttük, hogy nagyobb lakásba költözünk. Feltettem egy hirdetést a témában, majd rövidesen jött a megkeresés. Szép lakás. Miután megláttam a képeket, megkérdeztem a tulajdonostól, hogy szerinte hogy nézne ki ilyen szép alapon egy…..
 :D"Leesett az állam, és elgurult" smiley..
Nem tudom, ki ismeri a Live at the Apollo című brit standupcomedy-sorozatot, hatodik éve megy, olyasmi mint nálunk a Showder Klub, csak ránézésre úgy 5-6 ezer néző előtt mondanak vicceseket a szereplők. Na, az eheti műsorban Dara O'Briain ír humorista tett egy kis kitérőt a…..
"Hátha valaki nem ismeri" rovatunkban ismerkedjünk meg a Jace Hall Show-val, ami az egyetlen, és egyben a legviccesebb webes minisorozat a játékvilág színfalai mögül.A címszereplő Jace egyébként egy egészen elképesztő figura: tengerészgyalogos volt, aztán a Microsoftnál…..
sleepy_ 2009.11.24 17:49:05
IDDQD A Steamen szabad a vásár 2009.11.24 08:24:00
Megint a Montreal International Game Summit játékfejlesztői konferencia programjából fogtunk ki egy érdekeset. Jason Holtman, aki a Steam digitális disztribúciós rendszer vezetője (vicces lehet a névjegykártyáján a Head of Steam felirat a Valve cégnév mellett) tartott előadást…..
IDDQD Wiigyen el az ördög 2009.11.18 10:43:00
Igazából nehéz megfogalmazni, mi is pontosan a Mass: We Pray című játék stílusa - lehet vallásszimulátor, hites platform, esetleg templomi árkád... A Nintendo Wii-t koppintó ötlet lényege, hogy a mozgásérzékelős kontrollereket (és a különböző kiegészítőket, mint…..