Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verwer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bréking nyúz: a Magyar Nemzet publicisztika oldalán évtizedek óta ottfelejtett Tollhegyen rovat szerzője rákapott a népszerű közösségi oldalra. Pilhál György, akinek neve összeforrt a konzervatív glossza műfajával - és általában szikkadt szobanövényként szokott…..
verwer 2011.02.10 14:38:05
@GGG77:
Tévedsz:) Ez a világosság, az alagút vége, a felemelkedés. Tudod, most az erősebb kutya baxik, vagy rá. És óvatosan mert jön még "1984":(
verwer 2011.02.10 14:40:18
@proeskontra: Hja az élenjáró jobbos újságok téli álmot aludtak...
A sors fintora, hogy miközben pont ma derült ki, hogy a köztévé egyik legtehetségesebb riporterét, Mészáros Antóniát délutáni szórakoztató műsorba száműzték, a port.hu még vele reklámozza Az Estét...
A Running Wilde című Fox-sitcom szereplőjét így a tévében nem láthatjuk majd, ezért mutatjuk meg most. ..
Sok olvasónk jelezte, hogy a Pacific amerikai és magyar verziója egy apróságban eltér egymástól, mégpedig az Elit alakulatban megszokott, és a történetet még hitelesebbé tevő kisfilmben, amiben a veteránok mondanak pár szót a hadszintéren töltött napokról - az adott epizód…..
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
verwer 2009.11.19 08:31:29
@Norbert34:
Az nem feltünő, ő csak egy sima kuli akit nem hallget az ország. Csak rohadt xar helyzetben van.
Nem mintha eddig aggódtunk volna, de ez a trailer végképp meggyőzött arról, hogy az Elit alakulat méltó társsorozatot kap jövő márciusban. Az HBO háborús minisorozatokat kurvára tud forgatni. Kihagyhatatlan program. ..