Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillag26

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A srác túl tökéletes volt, a főszereplő lány pedig görcsösen kereste, hol lyukas a kosár. Megérzése be is igazolódik, ugyanis a srác kisvártatva színt vall, hogy nős és gyerekei vannak, sőt, évek óta mindig tart szeretőt a felesége mellett. Amikor lerántja a leplet…..
csillag26 2009.11.18 12:22:46
@brigus78: Köszönöm. Én is azért döntöttem a nyugalom mellett. Tudom, hogy nem fog átvágni és értékel is. Az extől ezt sosem kaphatnám meg, csak a tüzet, az meg kevés egy működö kapcsolathoz.
csillag26 2009.11.18 15:48:36
Mindenesetre köszönöm a hozzászólásokat! Volt aki megértette miről szól ez a poszt, volt aki nem. Nem tanácsot kértem, hisz én már rég meghoztam a döntést, hogy kivel maradok, csak az érzelmeim viaskodását írtam le. Szerintem senki sem várja el aki ide beír egy történetet, hogy mások mondják meg mit tegyen. Ide azért írnak az emberek, hogy megosszák a történetüket másokkal azért, hogy vagy magadra ismerj benne, vagy vond le a tanulságot, hogy soha ne kerülj ilyen helyzetbe. És igaz, kívülállónak más lenni, mintha benne vagy. A múltját senki sem tagadhatja le, néha szeretünk, néha gyűlölünk, de ha ezek közül valamelyiket éreztük valaki iránt, akkor az a valaki soha nem lesz közömbös számunkra. Szerencsére a volt kapcsolataimból is sikerült jól kiszállnom, mindenkivel nagyon jó kapcsolatban maradtam, remélem egyszer az exemmel is elérem azt az állapotot, hogy csak barátként fogunk egymásra nézni, mint ahogy a többi exemmel. A mostani kapcsolatomat semmiért nem adom fel, megcsalni sem fogom, és vagy tovább hajtogatjátok (már aki) hogy érdekből vagyok vele és számító picsa vagyok (hisz nem hiszitek, hogy ettől függetlenül szerethetem), vagy megpróbáljátok elhinni, hogy szeretem őt, csak nem azzal a lángoló vak szerelemmel, ami elbutít. Abból egy elég volt, és azért amit én akkor adtam, csak a töredékét kaptam meg visszafelé. Egyszer olvastam egy mondást. Menj hozzá a legjobb barátodhoz, mert a szerelem idővel elmúlik, a barátság viszont örökre megmarad. A párom egyben a legjobb barátom is, ami az exről soha nem volt elmondható. A pillanatnyi tűzre sosem cserélném fel azt ami most az enyém...