Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anikósze

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kuroszmagazin Oltás helyett 2009.11.13 10:00:00
:::nelli:::Valahol egy Isten háta megetti kis falusi rendelőben...-Doktor úr, mit csináljak, hogy ne kapjam el az új influenzát?-Há egyen egy almát (H1N1almát) ..
Minden kezdet nehéz... Oltás 2009.11.12 19:25:00
Mostanság ugye már a csapból is a H1N1 elleni oltásról, ill. magáról a betegségről szóló történetek folynak. Ha engem megkérdeztek, sokáig csípőből azt válaszoltam, hogy eszem ágában sincs beoltatni magam. Még soha nem kaptam egyetlen egy influ elleni szurit sem, februárban…..
Alapjába véve nem vagyok babonás. Viszont ma elég jó napom volt. Lehet, hogy a péntek 13 miatt? :) Bár elvileg a péntek 13 nem éppen szerencsés dolgot jelent. Itt van ez a H1N1-es "mizéria". Már végképp nem tudom eldönteni, hogy kinek lehet hinni és kinek nem. Kinek…..
Szerintem H1N1 2009.09.17 14:55:00
Azt hiszem rendesen fel van adva a lecke "új tipusú influenzából"!Jön az oltóanyag, adassuk be magunknak és a gyermekeinknek vagy nem?A sajtó naponta tele van vele. Az orvosok aggódnak, nyilatkozatot akarnak aláíratni velünk stb...Aztán itt vannak a röhejes rémhírek, amik…..
Ez így kicsit talán túlzás, de a következő riport szerint - amit Ildikó talált - a kereszténydemokraták azt javasolták, hogy azok a szülők akik gyereket vállalnak, kapjanak támogatást. Példaként pedig a Magyarországon már régóta létező szocpolt hozták fel. A riportban…..
Grapefruit. A régen Barbados tiltott gyümölcsének is nevezett citrusfélét sokan fogyasztják különleges, kicsit kesernyés íze miatt. Levét palackozva italként árusítják, héját az élelmiszeripar használja. Mi mást lehetne mondani a grapefruitról, mint azt, hogy finom, egészséges gyümölcs? A 70-es…..