Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madnight

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én is ilyen nyugdíjas szeretnék majd lenni rovatunkban bemutatkozik Wacko Jacko, aki 66 éves, a nappalait a kertészkedés és a vitorlázás tölti ki, éjjel viszont átvedlik Battlefield-veteránná, és online osztja a fejlövéseket a Bad Company 2-ben. A videó nekem egy picit túl profi a…..
Úgy néz ki, Svédországban nem adják ki a Dead or Alive közepesen gagyi verekedős sorozat legújabb, Nintendo 3DS-re készült, Dimensions című részét. Hivatalos indoklás nincs, nem hivatalosan viszont az terjed, hogy a helyi terjesztőt befenyítették a hatóságok azzal, hogy ebben a…..
Na, megvolt a Super Bowl, nyert a Packers, a Pittsburgh Steelers derekasan küzdött, izgalmas meccs volt. Egy játékbloghoz ez nyilván a Madden NFL sorozattal köthető, esetünkben pár érdekes grafikonnal, amiket a New York Times (hoppá) közölt. A neves újságnál megnézték, hogy a…..
IDDQD LEGO Starcraft 2010.07.28 21:52:53
Hogy odaveri a Lego Star Warst! Tamás nevű olvasónk találata, én meg megígérem, hogy most 24 órán át nem posztolok starcraftosat.   ..
Madnight 2010.08.15 16:05:08
Hétvégén tettem egy próbát: felraktam a gépemre a Day of the Tentacle-t és megpróbáltam végigjátszani. Simán ment, minden egyes fejtörő (vagy hogy a bánatba fordítsam a puzzle-t) megoldására emlékeztem, még az olyan szemétségekre is, hogy az egyik emeleti szobában be kell…..