Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meda

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Máténé Valent Anna beszámolója - Mivel én még nem írtam soha élménybeszámolót…és Adri az estétől kezdte a „kisregényét" :) megpróbálom az addigiakat leírni . Szóval én úrinő voltam, mert Anikóék megígérték hogy elém jönnek Pesten és …..
Regény Székesfehérvárról és környékéről   Nagyon készültünk már az április16-17-i hétvégére Székesfehérvárra. István fellépése okán lett alkalom egy kis klubtalira is, mert kiderült a napok, hetek folyamán, hogy sokan tervbe vettük ezt a fellépési helyszínt. És…..
- Mukrányi Edit mohácsi beszámolója -Hát sziasztok Fiatalok! Tudom, hogy nagyon várjátok a beszámolómat, de ez a hétvége annyira zsúfolt volt nekem, hogy összemosódott ez a rengeteg pozitív impulzus, ami engem ért, ezért kicsit hagytam, hogy külön váljanak az élmények és…..
- Mukrányi Edit beszámolója - Nem készültem beszámolót írni  István tegnap esti fellépéséről, de gondoltam, mégis megpróbálom megosztani Veletek az élményeimet. Az elhatározásom, hogy elmenjek erre a fellépésére Istvánnak - mindamellett, hogy az idén még nem voltam…..
  Most csak röviden István pénteki csepeli fellépéséről: Mivel délelőtt dolgoztam, alig vártam, hogy vége legyen a tanóráimnak, és egy órakor jöhessek haza, valamint, hogy 15 óra után elindulhassak idén először István-fellépésre. Tőlem megszokottan a fellépésre…..
   Attila:  Szia, Adri!  Adrienn:  Szia!   Attila:  Mivel éppen egy évvel ezelőtt nyerte meg István a Csillag születik második szériáját, ezért szeretnék egy amolyan összefoglalót írni az elmúlt egy év történéseiről. Arra gondoltam, hogy…..
Adri alkotása: http://www.youtube.com/watch?v=MwfFyPwyG_MAttila 116 fotója Gyomaenrődről: http://picasaweb.google.hu/hidas.attila/Gyomaendrod#Duett Keresztes Idikóval: http://www.youtube.com/watch?v=JcSfecTMvDEEdit felvételei:…..
Soroksár, Molnár sziget, 17.10: A fellépés egy nagy sátorban van, engem Balassagyarmatra emlékeztet, hosszú asztalok, padok, a színpad előtt pedig egy nagyobb rész szabadon hagyva állóhelyként. Szemetszúr a hihetetlen mértékű rendőri jelenlét, teljesen érthetetlen, hogy mi…..
Ezt a címet találtam ki most hirtelen, mely bár nem annyira eredeti, ám annál kifejezőbb. Na de, hol van még az eső, még ott tartunk, hogy visz az autó Dunavarsány felé, ismét egy olyan kisvárosba megyünk, ahol még sem azelőtt, sem ezután nem voltunk-leszünk. Ketten vagyunk…..
- TéZsé írása -    Ma pont egy hónapja, hogy ott àlltam Istvàn előtt-mellett, és talàlkoztam Veletek is, Kik oly kedvesek vagytok szàmomra...   Szóval azt ígértem, hogy az elején kezdem... de most mégsem ezt teszem, mert akkor sosem leszek kész..:) Az a bizonyos aug.…..
- Mukrányi Edit beszámolója - Mikor megláttam a szeptemberi fellépések között Kaposvárt, nagyon megörültem, hogy végre Tündénknek is "helyébe" megy István és oda talán segítség nélkül is el tud jutni. Mi TéZsé-vel és Adrival aug. 21-én látogattuk meg, mint…..
2010.09.03. 19.00 Kaposvár Helyszín: Achim A. u. 4.2010.09.04. 15.30 Komló Eszperantó tér (Komlóért Expo)2010.09.04. 20.30 Kiskunmajsa Főtéri szabadtéri színpad:2010.09.05. 13.20 Budapest, Népliget2010.09.05. 16.00 Budapest Bókay-kert2010.09.05. 19.15 Budapest Oroszlános udvar,…..
Tabáni István rajongók blogja Ő 2010.08.24 19:24:00
Alsópetényi beszámoló, ezúttal egy picit máskéntŐ még úton van, mikor mi már ezen a festői helyen gyönyörködünk a tájban, mely első látásra szívembe lopta magát. A máskor bizonyára halk tópartot ezúttal emberek népesítik be, hallatja szavát a falu apraja és nagyja. Ha…..
Mindenekelőtt elnézést szeretnék kérni Attilától, hogy a blogra ezúttal nem István-fellépésről szóló beszámolót írok, hanem a saját hétvégémről (ami persze sok ponton találkozik). Ha arra gondolok, milyen események történtek velem ezen a hosszú hétvégén, elsőként azt…..
- Gegő Rebeka élménybeszámolója az erdélyi fellépésről -   Hosszú várakozás előzte meg, az én első találkozásomat Tabáni Istvánnal. De „Mindenkinek eljön a maga ideje” - ez a jelmondat adott reményt, hogy türelmesen kivárjam, amíg valóban eljön…..
  Egy (jó hosszú) beszámoló egy nyári kánikulai, felejthetetlen hétvégéről, a Sörfesztiválról, Istvánról, a Best of-ról, a Barátok közt-ről és egyebekről majdnem teljes részletességgel.   „Használati utasítás”: Aki kizárólag Tabáni István miatt…..