Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odihem

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha néhány alapkérdésre tudja a választ, sokkal közelebb kerülhet a dilemma feloldásához. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
odihem 2014.08.19 12:12:47
@zupa: am ha jol tudom akkor a "rettegett" kettos tomegu lendkereket azert jobban megviseli egy dizel 250+ nm nyomatekja,mint egy benzinese ami kb 150-200nm... nem?
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Gondoltam, kipróbálok valami egészen újat, forradalmit. Nem fogok alkoholt inni egy jó csomó ideig. Ráadásul egyvégtében, tehát nem ér hozzáadni a közelmúltbéli 2-3 napokat.Amikor elkezdtem ide írkálni, azt terveztem, hogy elmélkedek magamban egy ideig, esetleg…..
odihem 2009.12.12 23:39:59
@Pierr Kardán: ja,nemreg kezdtem,bar itt meeg csak fel 11...
en altalaban tomenyhez szodat iszom vagy sort.A sorhoz meg altalaban tomenyet:))
odihem 2009.12.12 23:52:07
@éjjeli_alkesz: amugy nem is leszposzt,amig nem iszol??
odihem 2009.12.13 00:07:16
@Baader_Meinhof: ez baromsag,ha ivaszat van akkor nem szoktam szamolni hogy hoppacska meeg 2-3 feles es eleg is lesz.szerintem a pia altalaban vegig kiser az uton,egeszen a koporsoig.mondomezt zsenge huszonevesen:)
mondjuk 9 ev (napi 1 1/2 doboz) dohanyzas utan letettem a cigit,egyik naprol a masikra,nem azt mondom hogy soha tobbet nem fogok ragyujtani,mert kitudja,erted.
piat letenni nehezebb,nekem sose volt onvad,lelkiismeretfurdalas stb. mert epp akkor "csak" 2napig birtam a megfogadott 5 helyett.
kb 4 eve a csajom (ma mar ex) lealkeszozott mert melo utan meg mertem inni 1 sort(!) holott 7vegen meg egyutt ittuk taj reszegre magunkat.
szerintem mindenkinek mast jelent az hogy alkesz...
Franciaország, és Zinedine Zidane. Illetve Zinedine Zidane, meg még néhány kékbe öltözött játékos, jó nagy adag mázli, és világbajnok Franciaország, méghozzá úgy, hogy valóban a világ legjobb csapatának is tűntek. 1998 hozott nekünk élő adásban ejakuláló holland…..