Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toxique.banane

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levélírónak egészséges a jogi veszélyérzete, a házipénztár felélése bizony sikkasztás. A Zugügyvéd nem egy ilyen ügyet ismer, amikor a felszámoló feljelentést tett a cég képviselője ellen e miatt. Tisztelt Zugügyvéd! Szeretném Önnel megosztani az…..
toxique.banane 2009.11.17 16:51:53
@andika25: én úgy gondolom, h mindenki annyit "tegyen le az asztalra", amennyiért megfizetik. Ha nem fizetik meg érte, és nem a feladatköre, akkor nem szól, mert nem az ő dolga. Ez evidens. A nagy szólamhoz azért hozzátenném, h az új könyvelő is mindíg azt szidja, aki előtte csinálta az adott cég könyvelését, mert h ő a buta, és miatta van elcsecserészve... :).

Alapból a jelen problémára én egyetlen járható utat ismerek..., amely során alapvetően el lehet kerülni minden sz@rakodást. De nem olcsó, és nem etikus (fura, h ebben az országban taxpayer részről bárki is etikus akarna lenni, amikor vele szemben 0 az etika). Kis pofozás a feltételeken itt, kis alakítás ott, kis ez meg az... :). Tudod, amikor a revizor a szemedbe mondaná, h a "jó k.rva nénikéd", de csak zavartan mosolyog, mert jobbat nem tud :))))...
toxique.banane 2009.11.17 17:03:14
@amerea:
pedig a tengerentúlon eléggé sok módszer van az... "ilyesféle konfliktusok feloldására" az adóhatósággal szemben. Aminek nagy része (kisebb módosításokkal) bevethető itt is. Szerintem - a szóban forgó esetben a kedves ügyfél számára - az a probléma, h nem igazán lenne képes megfizetni ezeket a szolgáltatásokat, amibel kb. 1 hét alatt "kiseperhető lenne" a probléma forrása.

Csak az a nagy gáz, h M.o.-on inkább a probléma érdekel mindenkit. Meg a siránkozás, h milyen vacak a helyzet, meg a felelős keresése, a felelősség hárítása, meg az újjal mutogatás (dolgoztam én is multinál ;) ) - tisztelet a kivételnek.