Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sokmocis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erika Simone egy 25 éves francia származású fotós, aki New York különböző forgalmas részein megszabadult a ruháitól és egy meztelen portré sorozatot készített magáról. Erika Chanel táskában és Christian Louboutins cipőben pózolva az Április 14.-től látható kiállításán…..
Belsőség A legszebb pillanat 2011.02.27 12:00:00
Ez a poszt nem szól semmiről. Vagy mindenről, nem tudom.Az biztos, hogy a Dire Straits szerepet kap benne.Van pillanat, ami úgy beleég az ember agyába, mintha lézerbilloggal sütnék oda – általában a csúcspontok maradnak így meg, a rosszat törli az agy, mint anyáé a szülés…..
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
sokmocis 2010.12.01 10:52:20
@Kóser Malac:
Ezek szerint akik maradnak, azok virtuális nyugdíjat kapnak majd ? :-) Esetleg egy fél államkötvényt postáznak, amit majd jól el lehet adni a tőzsdén ? Ha most virtuális, akkor hogyan materializálódik ?
Az új kormányzati rendszer egy óriási lutri. A kormányzás sikere nagy mértékben három miniszteren múlik, rájuk elképesztő teher fog nehezedni. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Orbán Viktor tegnap sem elárulta el egészében, hogyan is fog kinézni új kormánya, ám az már…..
    Így húsz év motorozás után egyre inkább azt érzem: mindegy is, mit gondolnak az emberek, én tudom miből áll a saját Motoros létem. Például abból, hogy legalább tíz különböző stílusú motor van, amivel egyszerűen muszáj mennem - és igen, Neked is barátom! -…..