Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EzoSpirit

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hipnózisok következtében nemcsak érzésre lettem jobban, de lelkileg is egyre gömbölyűbb volt a világ.Először gondoltam egy nagyot, és a gyógytornát lecseréltem hastáncra. Egyrészt fizikailag tett nagyon jót, másrészt lelkileg, amit onnan vettem észre, hogy a pasasok elkezdtek…..
Több hónap eltelte után elmentem egy pszichológushoz, aki hipnózissal kezel, és elmondtam neki, mi a helyzet. Szépen megbeszéltük, hogy bizony, bizony, az ilyen agykontrollos kutakodás több mint veszélyes, ugyanis úgy hozza fel a tudatalattiból az oda nem véletlenül eltemetett…..
Az agykontrollban nem véletlenül hívják fel a figyelmet arra, hogy ezzel az eszközzel óvatosan kell bánni. De mégsem hangsúlyozzák eléggé. Arról sem esik szó, hogy avatatlan kézben nagyobb kárt tud tenni, mint amekkora hasznot hajt.Kezembe került egy agykontrollos könyv, amely…..
Az első tünetek után eltelt 3 év, mire - harmadik próbálkozásra - egy olyan reumatológus-immunológus orvoshoz jutottam el, aki már értett is a szakmájához. Ő nagyon alaposan kivizsgált, mozgatott, tapintotta a meleg izületeket, nagyon részletes vérképet csináltatott. Aztán jött…..
Amikor a gyógyszerek már tönkretették a gyomromat, és a fájdalmak semmit sem enyhültek, eljött egy nap. Az a nap volt az, amikor 5 percig tartott felállni a székből a munkahelyemen. 5 percig egyenesítgettem a térdeimet, mire el tudtam indulni. Akkor és ott elkezdtem bőgni,…..
10 évvel ezelőtt indult a dolog. A kezemen a középső ujjamnál a legelső izület piros volt és fájt. Mintha beütöttem volna valahová, de nem emlékeztem, hogy beütöttem. Sokáig nem is múlt el. Aztán fájt a talpam az ujjaim alatti párnás részen. Azt gondoltam, a sok gyaloglás meg…..
Miért kezdem el írni ezt a blogot? Írok már kettőt, az egyiket több mint 2 éve, úgyhogy tudom, mit jelent egy blog írása, még akkor is, ha az ember könnyen ír. Azt is tudom, hogyan tud az ember olvasókat szerezni a blogjára, honlapjára. De itt most nem az a cél, hogy tömegek…..