Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kirsánkodó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kávézacc Testfogyasztás 2010.04.22 12:35:00
Budapestnek olyan részén lakom, ahol örvendetesen magas az egy főre jutó szépségszalonok száma. A cégtáblák és a kirakatfeliratok különféle kúrákra, glazúrozásokra és beavatkozásrokra noszogatnak, közülük a Testfogyasztás a kedvencem.Akkora betűkkel virít az…..
Kávézacc A magyar híresség 2010.03.25 11:31:00
Bosszankodva, ám tehetetlenül figyelem egy titokzatos személy, a magyar híresség aknamunkáját. Ez az ürge hol itt, hol ott bukkan föl a hírek között, és folyamatosan vegzálja az idegállapotomat.  Tegnap például meztelenül fényképeztette magát, aztán a lába közé…..
Aki politikai pályára lép Magyarországon, az úgy tűnik, bizonyos idő elteltével házi őrizetben találja magát, legalábbis a jelek erre mutatnak. Lehet, hogy mindez azért van, mert politikusként lehetetlenség kibírni, hogy ne lopjon az ember kisebb, de inkább nagyobb összegeket.…..
Kirsánkodó 2010.02.04 19:47:35
@_czar: Kedves czar,
hát azért, mert ez egy írás. Nem hatásvadász, nem politika, nem kúrásos, egyszerűen csak egy kedvesen okos írás. Akiben tud, hát további gondolatokat ébreszthet. Sajnos, nálad ez nem jött össze.
Kirsánkodó 2010.02.04 21:17:07
@_czar: Kedves Czar! Én okosan kedves vagyok, te pedig kellemetlenkedően ostoba. Gratulálok az indexnek, hogy észrevette a különbséget a Vadászó Hatás és a Hatásó Vadász között! Nem kell mindig kaviár, kedves Czar, elég a lencse, hogy első olvasatra is rájöjjön az ember: ez egy írástudó ember szellemes gondolatmenete egy olyan témáról, ami nem érint meg téged. De hát ettől nem kell fikázni és kioktatni az ilyesmire fogékony embereket.
Kaptam egy levelet az UPC-től, amelyben szelíden arra presszionálnak, hogy nyilatkozzak, szeretnék-e kapni tőlük egy iPodot. Ha tetszik az ajánlat, és részt szeretnék venni a sorsoláson, töltsem ki a csatolt űrlapot, és postafordultával, hagyományos levélcipelős úton…..