Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Otiska

36 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapból szárnyra kéltés Holddá nőtt a lila égen.Okos szemében égi üzenet fénylett.Tollain szikrát szórtak a csillagok...
Hófehér őszi fellegek kergetik egymást udvariasanügyelve az égi illem látszatára.Véresre harapott gyolcslepedőszárad a kötelekenbarna bogyók nyugtatnakaz éjszaka sötétjébenahogy kísértetekkel és halottakkaltérnek aludni az emlékek. ..
S pillangó szőtte rétekendobálta bordó haját az alkonyat,áttetsző virágai szirmaikkala fény felé fordulva fodrokat rajzoltak a kék és zöld mezőkbe...
Sárga nárciszok szökkentek szárbaa pattogó szószikrák között.Termő balzsamjukkal kenték bea gyermekláncfű napokat. Szélbeszállt pihéi röpülnek acsábító napfényverte kéktelenségben.Volt virágait megőrzi a fenyőillatú        …..
éles habfehérs metszően szabályos kékborotvataréjbíborvörös illatúszakadt selyemlepedő..
Haragvó napfény harsog.Peregnek piros falevelek.Cseppenként csorog torkomba.S még csak nem is tiltakozom.                             (2008. október 29.)..
Pillanatnyi töprengések cserepei.Gyászban lüktet a hamuszín táj.Mélázó madárfütty üla halott illatok fölött.                           (2008. május 24.)..
Sötétkék szirmok hulltakvégeláthatatlanul az égből,mint kitörés után a hamu,égették a szív Pompeji-házait.                   (2008. május 23.)..
Hát gyerekek. Ez a nap nem igaz :D.Kezdődött azzal korán reggel, hogy kedves nyolcadikos csoportom azzal fogadott, hogy valaki letépte a falról az egyik feltett lécet, rajta a vadiúj két dekorációval. Szóval szépen néz ki a terem. Ezért érdemes volt ennyit dolgozni szombaton. Na,…..
Helló gyerekek! Remélem jól telt a napotok ott kinn, a nagyvilágban. Itthon nagyjából csak a szomorú valóság uralkodik, de jobban tenném, ha lassan hozzászoknék. Voltunk ma Szabcsíanyuval misén. Már az elején kikészített Nikike, akinek bár mondtam, hogy most az egyszer ne ide…..
Tegnap este: Szabcsí, annyira sajnálom. Lélekben veled vagyunk (Sárkányapu is), és bármikor írhatsz nékem, nem számít, mennyi az idő. Reménykedem benne, hogy ahogy telik az idő, azért egyre jobb lesz :). A mai napról: bevitt Sárkányapu kilencre, és hazajöttem délután három…..
Hát tudja meg mindenki, hogy hiányoztok. És nemcsak Szabcsí és Lill, hanem ez a két másik, dilisebb, nagyobb fiókám is. Sok sikert a szalagavatóhoz holnapra, de biztos, hogy nagyon jó buli lesz. Visszaemlékezvén fiatal éveimre (:D), nekem a szalagavatóm jobban tetszett, mint a…..
És igen, sikerült megkapnom az új szemüvegemet. Állítólag nagyon jól áll. Jobban érzem benne magam, mint a régiben. Egyrészt jobban is látok, másrészt meg nem olyan 'nehéz', de ez inkább csak azért van, mert a fülemmel tartom, nem pedig az orrnyergemmel.   ..
Dorián: de am ezt a könyvet nem fogjuk befejezni Otiska : dehogy nem :P Otiska: csodákra vagyok képes :D Otiska: hát azt hiszem Lacika holnap jelentősen lejjebb lesz csavarva, már ami Julcsi néni habitusát illeti a témában :D Dorián:…..
Második nap gyógyszerrel. Tovább folytatódik az én lenni kicsit lassú, nehéz a fejem ráadásul, mint Vuknak, és nem azért, mert van rajta egy törölköző. Szárad a hajam. Zuhog az eső. Fenti szomszédhoz új ablakokat hoznak, gondolom egész nap kopácsolni fognak. Köszönöm szépen,…..
És ilyen, ha már kint van a dobozból:Sárkányapu lekvárral szereti. De lehet belerakni gyümölcsdarabokat is. ..
Hát ilyen a porridge, mikor a dobozában van: A porridge egyébként a skótok nemzeti étele, zabkása.A legviccesebb ebben a képben egyébként az, hogy a képen lévő fickó teljesen úgy néz ki, mint Alex Murphy :D.És ez Sárkányapu kedvenc kajája is...
Szóval ezt a gyógyszert kell szednem. Ha érdekel benneteket bővebben, az alábbi linkre katt, és itt le van írva, hogy mi ez, és milyen mellékhatásai lehetnek. Ez már egy komolyabb gyógyszer, és hát ha ezt egyszer elkezdi szedni az ember, nem igazán van esély rá, hogy abbahagyhatja.…..
Csúf csütörtök.Olvastam egyszer egy könyvet, a Nyakigláb Apó-t és annak a folytatását, a Kedves Ellenségemet, abban volt ez a kifejezés. Ebből talán ki lehet találni, mennyire szeretem a csütörtököket.Naszóval, túléltem az első napot, amikor szednem kellett Betaloc-ot. Hát…..
Hát gyerekek. Némileg kódolva fogok írni, de szerintem érteni fogjátok. Szóval elmentünk ma este Sárkányapuval, és nem volt ott a Johnnie a. Helyette István a. akarta tartani, aki saját bevallása szerint nem készült fel a mintegy harminc ember fogadására. De ez még ahhoz képest…..
Hát igyekszem tartani magam, de kutya nehéz ez :D. Ráadásul itthon maradó két tesótoknak is mindenre lesz ideje, de az én lelkecském ápolgatása bizonyosan az utolsó sorban fog kullogni, amit azért messzemenően megértek.Szóval vigyázzatok magatokra, világos?! Meg egymásra is. Meg…..
Rövid összefoglaló:Amerikában, az óperencián túl, emberek élnek. Ezek az emberek szeretnek fogyasztani, költeni, miegymás. Mit csinálnak vajon akkor, amikor a havi keresetük nem elég arra, hogy megvegyenek egy kocsit (kettőt), egy házat, hogy éljék azt az életet, amit "Az…..
Hát helló fiókáim!Sárkányanyu útjára engedi blogját, stílszerűen Szabcsí 14. születésnapján. Majd szeretnék mindenkitől valami elfogadható e-mail címet, mert meghívlak akkor kommentelni benneteket. Amíg távol lesztek, itt lesznek elérhetőek a hírek+fotók. Üdv,…..