Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papp András

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Látogatóm! Papp András vagyok, holisztikus szemléletű masszőr. Gyógymasszőr végzettséggel rendelkezem és masszőrként dolgozom már négy éve. Vannak ismereteim az anatómiáról, a betegségekről, fizioterápiás gyógymódokról. Masszázsokat, wellness kezeléseket végzek Vácon, illetve házhoz megyek…..
hErpEsz sajátos karácsonyi jóságban részesült, miután a bankja kártyamásolásra hivatkozva letiltotta kártyáját. Elképzelhető, hogy tényleg sehol nem vásárolt vele és már a bankfiókok automatáit hekkelik a gonosztevők?A mai napon szembesültem azzal, hogy nem tudok fizetni a…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Úgy jó igazán, ha az olvasónak magától esik le, mi is furcsa ezen a képen. Elsőre ugye köznapi látvány, a Szeged környéki település tornacsarnokának információs tábláját látjuk az alaprajzzal. Az empatikus olvasó esetleg megjegyzi, hogy lám, akadálymentes a WC. Aztán…..