Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Probotector

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus 9-től 13-ig körbetekertük biciklivel a Balatont. Azért ennyi idő alatt, mert ez nem egy teljesítménytúra, túrdefranszozni nem itt kell (később kiderül, hogy van egy nyomós ok, ami miatt lehetetlen is lenne). Szóval azért ennyi nap alatt, mert ismerdmeghazádat mozgalomként,…..
Az Apple bejelentette a májusi és júliusi premierországokat, és azok közt nem szerepel Magyarország.Nemzetközi színtérre először május 28-án merészkedik ki a tablet: Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Japánban, Spanyolországban,…..
Probotector 2010.05.10 10:06:20
Tegnap találkoztunk, és hú de szarul esett, hogy milyen jól néz ki. Csinos volt, meg szép is, viszont egyáltalán nem játszotta meg, hogy jól érzi magát, és semmi baja. Én sem. Főleg, hogy valami audis faszi hozta el, és lent meg is várta. Nem tudom, ki lehet, de most már nem is…..
Probotector 2010.01.15 20:26:57
A munkahelyen nem volt időm írni semmit. Szóval karácsony után jöttek a bulik. Valahogy minden régi ismerősnek eszébe jutottam, én meg persze nem tehettem kivételt, mindenkinek igent mondtam. Aztán a szilveszter elég durvára sikerült. Előző nap már rápihentem, így este hattól…..