Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiripiszli

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egy nap a városban blogon alapvetően Budapest szerethető arcáról írunk, és úgy tűnik, nálunk akkor is pozitív a sztorik kicsengése, ha véletlenül valami kellemetlen élményről számolunk be. Olyan történt velem ugyanis, amire nyolc évnyi újságírás és három évnyi…..
csiripiszli 2011.04.14 11:31:00
@DeadBodiesEverywhere: Ezzel nem csak te vagy így. Szerintem a túl rövid érlelési idő lehet a ludas. Össze sem lehet hasonlítani pl. a mostani trappistákat a régiekkel. (Tovább megyek: nem csak a sajtokat, pl. a szalámikat és egyéb húskészítményeket sem érlelik elég ideig, de ez most kicsit off.)
Én is próbálkoztam többféle tárolási móddal, és még a következő vált be leginkább: a sajtot betekerem egy darab konyhai papírtörlőbe, és úgy teszem nejlonzsákba. Így sem áll el sokáig, de kicsit tovább bírja.
csiripiszli 2011.04.14 15:58:18
@Plumper_: Jaja. :) Vagy a szájpadlásodra tapad, és próbálhatod levakargatni a nyelveddel, két órán keresztül. Éljenek a növényi zsírok! :(
Share | Mai gigaposztban nagyítót ragadunk, és elôször élethû, modern babaházakba kukkantunk be, majd kimegyünk az utcára, hogy szétnézhessünk a csikk-tartományban, végül hógömbökben teszünk egy nem mindennapi kirándulást... öveket becsatolni... a kicsinyítô-sugár rád…..
Gyros ajánló Melyiket válasszam? 2008.06.02 18:41:00
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni az ügyben, hogy melyik gyrosost támadjam be a következő alkalommal.1:  9. kerületben a Bakáts téren2:   Tücsök Gyros3:   Blahán a Kiosk török gyrostVálasszatok légyszíves! Köszi!U.I.: Én nemsokára felkeresem a…..