Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drott

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen eltelt ez a nyár, beköszöntött a korai ősz, ennek örömére írok is egy szösszenetet. A nyár nem telt túl eseménydúsan - már ami a blog témáját illeti, mert egyébként élményekben gazdag és intenzív időszak volt. No, de blogtémailag (uhhh...ezt Grétsy László…..
...nu, sok minden történt, amióta nem jártam erre, de leginkább az, hogy elbúcsúztattam a húszas éveim, új időszámítás kezdődött. Hozzon hát szerencsét ez a szép kövér hármaska:-)Alfahímekről majd később, most inkább nem magam adva ékeskedem, hanem más tollával…..
Kedves Naplóm! Péntek este van, tegnap véget ért az APEH terror, egy szikla lehullott a vállamról...de mivel téged azért írlak, hogy majd jót röhögjek az unokáimmal a szingliskedős időszakomon, térjünk át az on-topikra. Na, hát itt aztán ninnyenek nagy fejlemények pozitív…..
KénySZer-SZingli-Lét Mr. Február 2010.02.17 19:31:00
Egy újabb "házhoz mentem a pofonért" sztori...Mr. Februárral múlt hétfőn kezdtünk levelezni. Róla sincs fent kép az oldalon, ahova 21. századi szingliként regisztráltam, még amikor elkezdtem blogot vezetni. Összeakadtunk a szájbertérben és lelkesen teljesítette, amit a…..
KénySZer-SZingli-Lét 59 év... 2010.03.03 22:23:00
...ma 59 éve házasodtak össze a nagyszüleim!!! Dupla annyit éltek már együtt, mint én úgy egyáltalán. Nem is tudom, mit írjak, meg vagyok hatódva, na. Aki ismeri őket, vagy hallott már általam róluk, tudhatja, hogy nem egyszerű teremtések, de nagyon édesek.Azt hiszem, Nagyika nem…..
KénySZer-SZingli-Lét Valentin nap 2010.02.13 13:16:00
Megint jó rég jöttem, de egyszerű az oka: konkrétan nem történt semmi említésre méltó. De egy "vicces" offtopik témám mégis van. Szóval, nem cseréltem ki az éves BKV bérletemben a szelvényt és február havának második napján, miután Superman módra megmentettem a…..
Na, hát akkor a héten történt találkozó, vágatlan verzió, okuljatok!Offtopik, még mielőtt belevágok: voltam ma bevásárolni és megint kiakadtam, hogy az boltokban egyszerűen nem gondolnak az egyedülállókra. Minden kajából olyan kiszerelések vannak, amit a 3. országokban…..
KénySZer-SZingli-Lét 2010 rulez! 2010.01.12 20:45:00
Na, előtört belőlem a grafománia, úgyhogy lássuk, hogy is lesz ez a 2010-es év, ami már dübörög 12 napja! Készüljetek fel, fittánc óráról jövök tele endorfinnal, úgyhogy idealista, jókedvű és némileg szirupos lehet...meglátjuk, mit dob a rendszer.Egy biztos, tervek és…..
Ez most nem lúzerkedős sztori lesz, inkább egy amolyan elmélkedős poszt.Nagy hálával tartozom a művész-lelkeknek, akik a magamban együgyű módon megfogalmazott érzéseket, élményeket nemes egyszerűséggel vetik papírra, vászonra, illesztik kottába. Verset írnak, festenek,…..
Ez egy kicsit régebbi sztori lesz, de a mai napig mosolyra hangol.Időszámításunk Után 2008. augusztus havában járunk. Juccal (akivel a bátyám szerint kétszemélyes szubkultúrát alkotunk:-)) együtt erősítettük a szinglik statisztikáját és úgy gondoltuk, hogy annyi jót hallottunk…..
Először is, pár szóban a blog címéről. A 21. században nagyon trendi dolog ez a szingliség, főleg, amióta Bridget Jones tollából olvashattuk a két szélsőséges esetet: valaki vagy szingli, vagy pöffeszkedő családos. Én szingli vagyok, pedig inkább pöffeszkednék...Hiszem, hogy…..