Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dillema

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tuti biztos vagy abban, hogy a Ferrari/a Red Bull/a McLaren lesz a világbajnok? Akkor ugorj le a haverokkal szeptember 25-én (szombat) és 26-án (vasárnap), kora délután a Rézmál Kávéházba, és izguld végig velünk az éjszakai Szingapúri GP-t!A Rézmál (Budapest II. ker., Marczibányi…..
dillema 2010.09.23 11:50:45
@Real Simon says: sejtettem, hogy elöbb kijavitod, csak gondoltam piszkálodok egy kicsit :).
ja és nincs mit.
nekem az a bajom az ilyen össznépi forma1 nézéssel, hogy nem tudok úgy szurkolni mint otthon, zászlo kabala stb...tudom hogy ez nem feltétlenül normális :), de azért mindenkinek jó szurkolást.
forza
f1tomorrow szerintem... 2009.12.10 11:05:00
Arról lenne szó, hogy úgy döntöttünk,( ha nem is "tomorrow" a téma) mind a ketten kivesézzük a számunkra legizgalmasabb versenyt, 2009-ből. dillema: minimális agyalás után, arra kellett rájönnöm, hogy nem sok lehetőség közül választhatok... Azért…..
f1tomorrow Szabályok, már megint! 2009.12.08 20:29:00
dillema: az a problémám ezekkel az éves szabálymódosításokkal, hogy mindig hozzáteszik a "sport érdekében" a "szurkolókért" jaa és természetesen a költségcsökkentés jegyében. Miről is van pontosan szó? Mondom is, 1., az első kerekek 25 milliméterrel…..
Most, amikor a nem túl rózsás helyzetben lévő gyártók sorra hagyják el a királykategóriát, akkor a Mercedes Motorsport részlege "csinál" magának egy gyári csapatot, Ross Brawn és Norbert Haug vezetésével.dillema: egy kis jelen idézés, nekik egy kihagyhatatlan…..
f1tomorrow Bemutatkozás 2009.11.24 19:14:00
 Sziasztok!Kezdésnek szeretnénk megosztani veletek pár gondolatot az oldal létrejöttének miértjéről, és arról, hogy kik is vagyunk valójában: dillema és KréziP két olyan, korunk fiat(alja), akik nem csak nézik, de értik is a mai/holnapi F1-et.Olyan olvasóknak…..