Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skeptic

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú dolgok ezek.   ..
Skeptic 2010.08.04 11:03:10
A válasz egyértelműnek tűnik, de nem az. Nem arról beszélek, hogy mi van, ha cserebogarat találunk a levesben, sót a kávéban, zöld foltot a panír alatt. Azokról az esetekről beszélek, amikor egy látszólag hangulatos étteremben az első falat nem kimondottan okoz élvezetet. A…..
Skeptic 2010.07.26 13:22:03
@lina.hb:
A képek és a leírás szerint, hogy életben tartotok egy ilyen helyet, az önmagáért beszél. Amúgy nézd meg a legutolsó képet tüzetesen: mióta szokás a táskát az asztalra tenni étteremben? No ennyit a vendégkörről.
Skeptic 2010.07.26 14:13:47
@Álmos:
Dehogynem járhatnak, mivel valahonnan koppintani kellett azt csili-vili berendezést.
Varánusz Elég! 2010.05.31 08:00:00
Néha azt hinné az ember, hogy mi vagyunk a politikai csömör országa.De ez nem igaz. Bármennyire sokaknak van elegük az elmúlt nyolc évből Orbán Viktorral megspékelve, Izlandhoz képest csömörből kezdő ministránsok vagyunk a Politikától Behányók Európai…..
Skeptic 2010.05.31 22:32:55
@Bukowszky: 1 csendes kérdés: 2002-ben miért lettek lecserélve a Viktoriánusok egyből 8 évre?
Skeptic 2010.06.01 20:08:57
@belekotty:

Dehogynem számít. Legalábbis annak a véleménye, aki, - bár nem szavaz, mert herótja van az összes léhűtő politikustól - de adófizető. Mert az ő adója is hozzájárul a fent trónoló ingyenélők luxus színvonalú megélhetéséhez.

@Invictus:

Szerintem különösebben nem változott volna az ország sorsa, legalábbis a lakosság szempontjából jó irányba nem.

@Zigomer Trubahin:

Tapasztalatok szerint a felnőtt népesség is hisz még a meséknek, különösen 4 évente, a választások idején.
Soha nem felejtem el azt az ügyeletes (házhoz kihívott) orvost, aki a (mint utóbb kiderült) szélütéses nagybátyámnak azt merte mondani, hogy vannak nála sokkal betegebbek is, és szedje össze magát. Semmilyen gyógyszert nem írt fel, nem vitette el kivizsgálásra, csak leszidta és…..
Pontosan tudom, hogy Jan Slota olyan, mint egy hisztis kisgyerek, aki csak azért rumlizik, mert fel akarja hívni magára a figyelmet. A nevelési tanácsadók bölcs javaslata szerint ilyenkor hagyni kell a kölköt, hadd sírjon, mert ha magasról szarunk rá, legközelebb nem lesz műsor.…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Egy multi cég dolgozóijaiként a…..
Skeptic 2010.04.18 13:07:08
@nyíregyházi betti: "Ilyen kirúgós esetek után szoktak panaszkodni, hogy itt ez a nagy munkanélküliség, mégis csak "silány" munkaerőt találnak. Az fel sem merül, hogy semmi más nem történik, csak a dolgozók egyre jobban megfelelnek a vezetői mintáknak. "

Kiegészítve ezt azzal a ténnyel, hogy meghirdetett állásokra jelentkezők nagy többségének csesznek válaszolni, még akkor is, ha a jelentkezők mindenben, 100%-ban megfelelnek a hirdetésben megfogalmazott elvárásoknak. Így sok álláskereső esélyt sem kap a megmérettetésre. mert ugyebár a cégvezetők nagy többségének a haverok, rokonok, ismerősök, volt iskolatársak kellenek, akik nem biztos, hogy alkalmasak is az meghirdetett pozícióra.
Minden jel arra utal, hogy kakukktojás került a turul fészkébe. Rendőrrugdosó Gárdista Nikiről kiderült, hogy számos pornófilmben vállalt szerepet, és a filmek címei bizony arról árulkodnak, hogy a művésznő nem volt válogatós a szerepek tekintetében... A választások…..
Skeptic 2010.03.30 15:30:31
@Nazareus: Nem lehet, biztos, hogy az lesz. Lásd pl. Balónét, aki 2003-ban még nem átallott a maszopnak dolgozni, jó pénzért. Politikai kalandorok gyűjtőhelye, csak úgy, mint az elempé.
Skeptic 2010.03.30 15:38:32
@LaMeRick: "Azon lepődnék meg, ha férfi melegpornósuk is lenne..."

Ha már Kanadában fényképezkedett egyikük (asszem vmi szóvivőjük) az ottani melegfelvonuláson, már semmi sem olyan meglepő.
Skeptic 2010.03.30 18:23:03
@Nazareus: Ezekből az előzményekből, melyek rövid idő alatt pattantak ki, sajna könnyen lehet következtetni az "utólagra" is. Van 1 magyar mondás, miszerint kutyából nem lesz szalonna. Vagyis ha már most ilyen dolgok derülnek ki, mi lesz később?

www.fn.hu/valasztas2010/20100330/pornobotrany_sem_roppantja_meg/
Munkahelyi (T)error A seggnyaló 2010.01.03 06:00:00
Ezen a blogon legtöbbször a főnökökkel, vezetőkkel gyűlik meg a baj, én most csak érintőlegesen foglalkoznék saját főnökömmel, aki miatt billentyűzetet ragadtam, az az egyik munkatársam, a "seggnyaló". Egy 40 körüli hölgyről van szó, aki mindent megtesz, hogy a boss…..
Skeptic 2010.01.03 14:10:50
@devadel:
Fejétől bűzlik a hal.
A vezetőknek talán ideje lenne elkezdeni emberszámba venni az alkalmazottakat, nem pedig csak önműködő szerszámoknak nézni őket. A pénz mellett sok más tényezője van a jól végzett munkának, pl. olyan motivációs eszközök, amik nem kerülnek pénzbe (elismerés, dicséret, stb.), ergo olyan dolgok, amik nem jelentenek plusz kiadást az adott vállalatnak. Ha egy vezető venné a fáradságot és személyesen győződne meg a beosztottak munkájáról (mószerolók, téglák, vamzerek és kivételezettek tartása helyett), sok cég gazdaságára serkentőleg hatna.

Te azt mondod, az embereknek meg kell tanulniuk dolgozni, én erre meg azt, hogy a vezetőknek pedig vezetni kéne megtanulniuk.