Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bombata

49 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Börtönszleng Frankó 2011.09.19 21:36:00
Frankó: személyi igazolvány; igaz, igazság – Egyszer jártam felétek életembe', Gógyi, arra Jászfaszomba'. Avászkodunk a spanokkal a BMW-be', várjál, várjál, nem jót mondok, akkor még régi Mercim volt. Íjj-íjj, leintenek így a prosztók, naná, pont, mikor úgy nézett ki a…..
Bombata 2011.09.19 21:44:37
1-2 órája csupán, hogy felhívott egy telemarketinges, aki rendkívül kedvezményes megjelenési lehetőséget kínált a fogalmamsincs minek a Blikk-kel közös katalógusában. Röpke 150.000 Ft-omba került volna, hogy egy terméket megjelenítsek benne, amire helyből azt mondtam, hogy ez…..
Induló Vállalkozás Fejlemények 2010.06.07 15:52:00
A devizapiaci helyzet tovább romlik és szinte természetszerű, hogy ilyenkor történik valami más is. De hogy ne szaladjunk ennyire előre, kicsit visszakanyarodnék egy korábbi bejegyzéshez, amiben említettem, hogy továbbjutottam az Életpálya Alapítvány pályázatának területi…..
A piac áll, beszerzések befagyasztva. Körülbelül ezzel a helyzettel állunk szembe mi kereskedők, nagyjából a választások időszaka óta. A görög államcsőd fenyegetése sem tett jót a devizaárfolyamoknak, EUR és USD egyaránt rég látott szinte emelkedett, ami azt eredményezte,…..
Elindult az EIZO-Premier webshop Facebook oldala is. Várok mindenkit a tagok közé és ezt igyekszem is majd meghálálni a csatlakozóknak. Exkluzív hírek és akciók lesznek elérhetők, kizárólag a Facebook csoport számára, így érdemes követni az eseményeket mindennap! A csoport az…..
Igen, sajnos az utóbbi időben hanyagoltam a blogírást, pedig épp én papoltam a fontosságáról! Mea Culpa, de tényleg rengeteg dolgom volt. Próbálok versenyre kelni a piaccal, de mindig van valami nehezítő tényező. Bár, mostmár talán mindennek a végére érek és meg is látszanak…..
Ilyen még talán nem is volt: egy látszólag koncepció nélküli levél - vallomás - posztként. Ám Bombata visszajelzése annyira tetszett, hogy talán a törzsgárda sem bánja, ha néha ilyet is olvashat. Hello Tibi! A blog olvasgatása számomra is nagyon sok élményt ad és sokszor jutok…..
A termelékenység és a megfelelő eszközök megléte létfontosságú minden cégnél. A régi, elavult eszközök ronthatják a munka és a munkavégzés minőségét, ez pedig az a luxus, amelynek meglétét egyetlen cég sem engedheti meg magának. A legnagyobb költség mégis a beruházás,…..
...avagy miért éri meg külföldről vásárolni. Ennek számos oka van. Egyrészről a német, vagy a francia piac, mérete révén, jóval nagyobb volument szív fel, mint kishazánk. Emiatt, a kinti árak is jellemzően alacsonyabbak. Számtalan cég apellált a kintről történő…..
A Google meglepően gyorsan jóváírta a befizetésemet, amit még elmúlt hét pénteken ejtettem meg. Végre valami pozitív! De hogy pontosítsam a cím jelentését; elindítottam az EIZO-Premier Google Adwords kampányát. A költségkerettel egyelőre igyekszem csínján bánni, meglátjuk…..
Induló Vállalkozás EIZO-Premier 2010.04.23 17:21:00
A technikai hibák orvoslásának eredményeképp, örömmel jelentem, hogy alig néhány órája, útnak indult az EIZO-Premier webshop. A webáruház a http://www.eizopremier.hu címen érhető el. Tudom, elfogult vagyok, de a design nekem rettentően tetszik! A külcsín és a programozás a…..
Konstatáltam, hogy immár 20 napja nem sikerült bejegyzést írnom, ezért őszintén szégyellem magam, bár az is tény, hogy irtózatosan megsokasodtak a tennivalók. Ez nem gond persze, csak van amire már nem jut időm úgy, hogy aludni is tudjak. Röviden a helyzetről; az új webes profil…..
Lassan de felpörög a tempó. Az új webes profilhoz a website engine elkészült, sőt a grafika is, ami itt-ott módosításra szorul, de egyébként gyönyörű lett, úgyhogy rendkívül elégedett vagyok. Mindazonáltal 1-2 hónapig be kell húzni a nadrágszíjat, ugyanis mire az új profil…..
Az előző bejegyzésben felvett fonal továbbviteleként, arra szeretnék rávilágítani, hogy mekkora károkat okozhat egy márkának, ha nem ismeri a saját piacát és annak szokásait. Ennek aktualitását az adja, hogy egy patinás gyártó ismét erőteljes online kampányolásba kezdett. Ez…..
Bombata 2010.03.29 10:55:02
@Plottermánia: örülök, hogy osztod az álláspontot, bár ezzel szerintem vannak így még páran szerencsére. Kíváncsi leszek, hogy a dolog eljut-e a Xerox-ig. Bár ezt már felvetettük nekik, eddig sok értelmeset nem tudtak mondani. Talán az majd megmozdítja őket, hogy Ti, Océsok is felkaptátok erre a fejeteket! :)
Induló Vállalkozás Körkérdés 2010.03.24 18:02:00
Ismét világossá vált számomra, hogy a nemzetközi multicégek, gyártók, disztribútorok, a legkevésbé sem ismerik jól a magyar piacot és a piaci sajátosságokat. Erre részletesen a következő bejegyzésben ki is térek majd, de ugyanebből ered a mostani post címe is, bizonyos…..
Induló Vállalkozás Tapasztalatok 2010.03.19 20:10:00
Ebből az elmúlt időszakban kijutott bőven. Pozitív és negatív is. De vegyük őket szép sorjában. A pozitív oldalt erősíti a már említett gyors ügyintézés, a cégalapítással és az ügyvédi dolgokkal kapcsolatban. Bélyegzőm rekordsebességgel készült, mindössze másfél…..
Induló Vállalkozás Ügyvédnél 2010.03.13 13:47:00
Első fázis letudva! Ritka gyorsan, ami persze számomra csak azért meglepő, mert az első tapasztalatra építve, nem gondoltam volna, hogy másodszor mindent el lehet intézni 25 perc alatt. Mert ennyibe telt, míg a legfontosabb tudnivalókat megvitattuk, a kérdéseimre válaszoltak és…..
Tovább pontosítva a dolgokat; immár megvan az időpont, pénteken 11 órára kell mennem, aláírni az alapító okiratot. Apropó, aláírás; gyanú szerint a holnapi napomon legalább 1 óra azzal fog elmenni, hogy gyakorlom az aláírást. Nem meglepő, hogy kétszer egymás után nem…..
Induló Vállalkozás Fejlemények 2010.03.09 10:56:00
A sok akadémikus szájjártatás után immár itt volt az ideje az előrelépésnek is. Sok-sok kutatás és előkészület után eljutottam odáig, hogy kiadtam a megbízást cégalapításra egy könyvelő- és ügyvédi irodának. Várhatóan péntek magasságára immár alá is írhatom az…..
Az A. által beküldött csodálatos posztok (Háromnevű ember, Horgász...) közül az utolsóhoz, és szerintem a legzseniálisabbhoz érkeztünk. A.-t csak biztatni tudom, hogy  írjon és küldjön még; szerintem nem csak a magam nevében mondom ezt.  Könnyen megfigyelhető, hogy…..
Őszintén szólva, kevés az az alkalom, amikor könnyű szívvel válok meg pénztől és ez sem az lesz, amikor széles mosollyal számolok le 140.000 Ft-ot. Márpedig notebook kell. Hosszú ideje nyúzok már egy Lenovo 3000 C100-as laptopot, idestova már 2006 óta a tulajdonomban van és hát…..
Az Életpálya Alapítvány honlapján akadtam rá egy tavaly indult kezdeményezésre, ami az Üzleti Hálózatok Inkubátorháza nevet viseli. A Siemens tőszomszédságában, a Banktrade gondozásában útjára indított projekt nem más, mint egy inkubációs központ építése, a kezdő…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/15 Subject: Mozdulás szombaton To: Tom;Pallay Ervin;Peti;Soma Szevasztok! Jövő hétfőn leszek 34, ami tudom, hogy nem kerek, de egymás utáni számok és a legutóbbi ilyenen pont Ervinnel és Tomival ünnepeltünk, ha jól emlékszem az Új Vár klubban,…..