Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leini

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tömeg 16 órakor nem fért el a Hősök terén, 17 órakor nem fért el az Andrássy úton, 18 órakor nem fért el a Kossuth téren. Így tudnám összefoglalni, hogy hányan voltunk. Alább egy kis képriport a saját fotóimmal: A Felvonulási tér felől érkezőben. Kb. 15:45-kor már nem…..
leini 2012.01.22 17:32:19
@Doubledecker: ez az egyik, a másik, hogy Magyarországon 10millió ember él. Ehhez kell viszonyítani a tegnapi számokat.
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
leini 2012.01.08 06:43:41
@Viktor_Viccnélkül: Orbán nem is ért a számítógéphez.
Hiába vártunk 20-25 perc véres rettegést, 18:30-kor az RTL Klubon a bulvár Híradó helyett a bulvárhíradó, a Fókusz kezdődött el. Az idő teltével a feszültség is fokozódott, mígnem egy illetékestől megtudtuk, hogy durva műszaki hiba van az RTL székházában. Úgy tudjuk, a…..
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
Jó, eddig is sejtettük, meg ha józan ésszel belegondolunk, érthető is, hogy amikor a VV lakóit kieresztik a ketrecből oda, ahol nincsen minden nyilvános vécé bekamerázval, azaz a nagyvilágba, akkor az események nem feltétlenül úgy kerülnek rögzítésre, ahogy spontán történtek…..
leini 2011.01.18 17:00:28
@Úviusz:
Azt hajtogatta Gigi, hogy mindig újra kell venni.
Nem vagyok egy nagy halevő,de ezt a receptet nagyon szeretem. Könnyen, gyorsan elkészíthető, és mégse a már megszokott, unalmas rántott- vagy sült hal.A receptet a Norbi fogyókúrás oldaláról szedtem le még annó,mikor fogyóztam. A fogyókúrát már rég abbahagytam,de a recept…..
leini 2010.02.01 09:34:59
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
leini 2009.11.19 07:47:09
@sterby: Igazad van. Ezeknek semmi sem jó, de azt nem veszik észre, hogy az Ő lapjuk,már mint az index oldala milyen szar lett, és egyre nívótlan, kúszált, csak kritizálni tudnak.