Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pénégyzet

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kazahsztán az én szememmel TIK 2009.12.28 16:11:00
Az alábbi bejegyzés, mondhatnám, hogy már nem aktuális. Pedig dehogy nem az! Megígértem már korábban is, hogy fölteszem ezt az írást, akármennyire is ünnepek vannak, a blog elsősorban Kazahsztánról szól. Eddig kevés kivételtől eltekintve szép, kellemes dolgokról írtam. Az…..
 Bocs a picit hosszabb szünetért, ezért mindennél forróbb üdvözletünket küldjük Thaiföldről! Természetesen lehetett volna már föltenni újabb bejegyzést, hogy szórakoztassunk benneteket, de nem is volt eddig mindenütt elérhető WIFI, a másik pedig az, hogy hosszabb időt is…..
pénégyzet 2010.01.25 02:00:55
Kedves Legkedvesebb!

Melyik kalapra gondol az unokanövéred?
Szerintem vérsógor ne menjen ilyen helyekre, mert budi azért olyan sok nincs!
Egy személyes élmény, amely hasolit a tietekere.
Kairo International Airport, immár kb.28 órája vagyunk úton Manadoból Budapest felé, 1 órával a budapesti gép indulása előtt bemondja a hangszóró, hogy Mr. Péter Pálfit kérik a H-1-es kapuhoz. Judit elsápad, kissé remeg, majd együtt rohanunk a kapuhoz. Ott persze senki nem tud semmiről a biztonsági őrök közül, de kb. 10 perc múlva megjelenik egy mosolygós arab reptéri munkatárs, hogy semmi probléma, csak észrevették, hogy nagyon szétszórták a jegyeinket a gépen, s neki az a feladata, hogy próbálja meg az utasokat minél jobban egymáshoz közeliteni, pláne, hogy gyerekekről van szó. Judit megnyugszik, én elmegyek cigizni a kb.300 méterre lévő smooking room-ba, majd felszállunk a gépre.
az eredmény:
28A
30A +30C
32A+32C+32D
helyek. Integethettünk egymásnak, mint az Air Asia reklámban.
De legalább mindent megtettek a család érdekében.
Nem is ezért írtam le ezt a hosszú beszámolót, hanem azért, mert az Egypt Airnek van egy tök jó szolgáltatása, amit nem igazán reklámoznak, S ERRE SZERETNÉM FELHIVNI MINDEN ESETLEGES UTAZÓ FIGYELMÉT.
Mi reggel 5-kor érkeztünk meg Kuala Lumpurból Kairoba, s 12-30-kor indult tovább a gépünk Budapestre.A reptéren kiderűlt, hogy nekünk jár egy hotel szoba a várakozási időre, vagy egy Kairói kirándulás.Persze mi az utóbbit választottuk.
Egy külön kis busszal elvittek minket a piramisokhoz, ott várt egy helyi idegenvezető, megvették nekünk a belépőjegyet(felnőtt 2000ft, gyerek1000ft), körbevezettek, majd visszafele tettünk egy kört a'Holtak Városában', s 11 órára a reptéren voltunk. S mindezt teljesen ingyen.
Jobb volt igy eltölteni a 7 óra várakozást?
Kár, hogy ezt ezt nem reklámozták.
Egyébként nagyon örülök, hogy ilyen mély benyomást tett rátok Bangkok és Thaiföld. Nekem ez volt az első utazásom külföldre 15 évvel ezelőtt, s ez fertőzött meg. Persze azóta már sokkal jobb helyeken is jártunk, de szerintem most már tieteket sem állíthat meg semmi az utazás mániából.
2 éve voltunk még egyszer Bangkokban, de minket megdöbbentett a változás.
Üdv:Péter
Ígértem egy pár fotót a tegnapi előrehozott karácsonyi partiról. A hét többi része szépen eltelt, semmi extra, legalábbis velünk nem történt semmi különös a vasárnapon kívül.Kriszti egyik angol kollégájáéknál volt a parti, sok-sok gyerkőccel és persze apukák,…..