Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nrgy1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csupa móka és kacagás a közélet. Mint határt és ízlést nem ismerő pókerjátékosok ücsörögnek az ország asztala körül, és licitálnak egymásra. Az erősebb lapokkal bíró kormányjátékosok emelik a tétet egy elszámoltatással, mire ellenzékük csak ordítani bír: ólin…..
nrgy1 2010.06.21 11:11:06
@csakmerazé: Tökéletesen egyetértek.
Vastagbőr Buktatni nem liberális 2010.06.17 14:15:00
Újra lehetne buktatni az általános iskola második osztályának végétől, és visszatérhet a szóbeli értékelés mellett a számjeggyel való osztályozás a KDNP-s Hoffman Rózsa törvényjavaslata alapján. A tanárok örülnek, a rendesen tanuló gyerekek szülei örülnek, hisz a régi…..
nrgy1 2010.06.17 23:03:49
Sajnos jelenleg - talán különféle világgazdasági okok miatt - nem célja a magyar oktatási rendszernek jól képzett, gondolkodni is tudó emberkék "előállítása". A cél mindössze a "kompetencia", ami azt jelenti jelen esetben, hogy egyszerű, betanított feladatsorok elvégzésére legyen képes majd a tanuló. (hogy mi ez a feladatsor, mindegy, számítógép, pénztárgép, gyártó üzem gépsora.) A média erőteljesen és nagyon hatékonyan támogatja ezeket a törekvéseket. Ne gondolkozzon senki, fogyasszon szorgalmasan, fogadja el mindenki, amit a Nagy Testvér mond, ez gyors, és egyszerű. Nincs időnk a fejfájásra, gyerekünkre, nagyanyánkra, mert annyira gyorsan és sokat kell fogyasztani a sok sok földi jóból.....
Szinte nincs ma már (tisztelet a néhány réteg kiadványnak!) egyetlen heti, vagy havilap, amiben akadna fél oldalasnál hosszabb cikk, ami megállítana valakit legalább egy rövid időre, rövid gondolatra. Egy színházjegy ára 3-8 ezer forint, az a pár értelmes könyv ami mégis megjelenik szintén nagyon drága (hangsúly az értelmesen). (Talán az volt az "átkos" egyetlen pozitívuma, hogy a minőségi művészetek mindenki számára elérhetőek voltak, a közgondolkodás pedig azt sugallta, jó dolog művelt, gondolkodó embernek lenni.) Nincs TV adó, ahol főműsor időben legalább egy nívósabb filmet adnának. Ezek szomorú tények.
A cikkel kapcsolatban: szerintem tök mindegy, hány % cigány él Csengersimán.
Valamint: összekeverni a liberális gondolkozást a magukat liberálisnak keresztelt pártokkal és működésükkel nagy hiba.
Kb. azt mondhatnám, annyi a liberális elv az SZDSZ-ben, jó a Jobbikban, keresztényi gondolkodás a KDNP-ben, szociális gondoskodás a MSZP-ben, fiatal demokrata a FIDESZ-ben, másféle politikai elgondolás a LMP-ben, tárgyszerű, elfogulatlan újságírói véna a cikkíróban, mint mackósajtban a brummogás.
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
Nyájas, és mindent megbocsátó olvasóim, a fővárosba költözés és az újabb macska beszerzése minden időmet elvette, és sajnos lemaradtunk egy kicsit a Benkő of Love hogyvoltokkal, de ami késik, az nem múlik, mint ígértem. A következő adagra nem kell majd ennyit várni…..
nrgy1 2009.11.16 20:19:09