Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ryan közlegény él !

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kilencvenes évek elején, egészen pontosan 1991 januárjában, a délszláv polgárháború kezdetén tört ki az a bizonyos horvát-magyar Kalasnyikov-botrány. A kép csak illusztráció és nem AK47-es típust, hanem egy hasonló, AMD-65-öst ábrázol A belgrádi televízió ugyanis…..
Ryan közlegény él ! 2012.07.27 16:01:34
@Styxx:
De igen, ez a Te napod lesz, mindössze annyi kell még hozzá hogy ma estére legyen egy randid egy 18 éves, nimfomániás amerikai milliomoslánykával....
Amúgy gratula az írásaidhoz, mindig nagy élvezettel "fogyasztom."
DalmáciaMéghozzá részegen. Damjan Tadić fotóriporter mesélte, hogy ma hajnali kettőkor szólt neki egy haverja: Harry herceg is a szigeten van! A kisherceg öt testőre és vagy tizenöt barátja társaságában bulizott. Damjan le akarta fényképezni, de a testőrök megkérték, hogy…..
Az internet elterjedésében úttörő szerepet játszott a pornográf tartalom. Többnyire unatkozó fiatal férfiak, főiskolások, egyetemisták, irodisták szórakozgattak nénis képek nézegetésével munka vagy tanulás helyett. (Ma már persze ilyen haszontalan netezgetést elképzelni sem…..
Ki lőtt először, ki akarta először a háborút? Értelmetlen egy kérdés, amely ennek ellenére sokszor előfordul itt. A szerbekre mutogatnak sokan, mert ők olyanok. Soha nem volt még ez a téma. Mivel sokszor felmerül, magam is többször kerestem már az első lövést. Hiteles…..
Ryan közlegény él ! 2011.01.12 17:37:11
Ryan közlegény él ! 2011.01.16 19:05:40
@Maisie MacKenzie:

Persze, ezt én is tudom, de a 1991-95.ös szerb-horvát háborút tekintve ők voltak az első áldozatok.
És erről szólt ez a post.
Ami alapján Ausztriában még ma (2010. december 10-én) délután négykor letartóztatták a korrupcióval vádolt volt kormányfőt. Ivo Sanader 2003 és 2009 között volt Horvátország miniszterelnöke...
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..
Már a "jogvégzett kommentelő" jelzős szerkezet miatt is érdemes elolvasni Zs. levelét, akit úgy büntettek meg Mezőtúr főterén, a rokkantaknak kijelölt helyen való parkolásért, hogy a figyelmeztető táblát ellopták, a felfestett jelet pedig, ha nem is teljesen, de…..