Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turcsán Szabolcs

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelek haza Ha elmúlik Karácsony 2017.12.22 13:26:17
Már értem végre, mire szolgált a ’legyen Karácsony’ szlogen! A karácsonyi ünnepekre készülve mindenki a boltokat járja, céges bulikban van, még gyorsan elkölti az ilyen-olyan utalványokat itt-ott – és nem szemtanúja annak a bicskanyitogató szerencsétlenkedésnek, ami megy az Összefogás oldaláról, így…..
Ahogyan 2012-ben Bajnai, most Gulyás Márton lépett elő a saját nagyszerű ötletével átgondolatlanul és károsan a nagy nyilvánosság elé, és ahogyan 2012-ben, most is nagyon sok minden mehet el ezen. Véget ért a szombati zombie horror show, felvonult az összes olyan szereplő, akikkel nincsen esély a…..
 Mivel Erőss doktor hálistennek elég tökös volt, hogy nyílt színen vonjon kérdőre előző posztom egy provokatív része miatt, rákészültem válaszként egy jókora ledorongolásra, amihez segítségül hívtam a Béke sose volt című opuszt. Biztos voltam benne, hogy annyi hazugsággal és nemtelen váddal fogok…..
Levelek haza Az LMP az új pólus 2017.09.16 12:17:55
Előző gondolatkísérletemben a Medián felettébb érdekes mérésének sugalmazásait vetettem össze a rideg valósággal, és arra jutottam, túl sok Szkülla és Karübdisz között hajózva kellene a Medián-féle új pólus tutajából (menet közben!) csatahajót építeni. Az új pólus lehetőségének ízlelgetése mások…..
  ’Szabad-e politikai célokra felhasználni a történettudományt és kisajátítani a nemzeti emlékezetet?’ címmel szervezett vitát az Eleven Emlékmű csoport az Torlódó múlt című őszi sorozatának nyitó eseményeként. Eredetileg Szakály Sándor vállalta a vitát Rainer M. Jánossal, de végül betegsége miatt…..
Levelek haza Vogue a bal parton 2017.08.02 13:32:23
Hogy-hogynem, már a programbemutató helyszínére vezető úton az Orbán-kormány leváltáshoz vezető legpraktikusabb módozatokról keveredtem vitába egy P(M)-es prominenssel. Az új pólust kicsit máshogy látjuk, egyelőre maradjunk ennyiben. A családias hangulatú rendezvénynek a Vogue étteremhajó…..
 Sokszor, amikor mi itt a Reflektoron, vagy alapvetően bárki azzal foglalkozik, hogy az Egyesült Államokban vagy máshol az úgynevezett „progresszív” fiatalok hogyan nyomják el a vitákat és mit kreáltak az aktivizmusból, akkor az a válasz, hogy de ez nagyon messze van Magyarországtól, és van nekünk…..
Turcsán Szabolcs 2016.10.20 19:38:45
Úgy terveztem, lesz egy magával a bloggal foglalkozó nyitóposztom, de az élet felülírja a tervet – hasonlóan ahhoz, amikor a népszerű lövöldözés játék elején a szovjet főhőssel nem tudjuk végigcsinálni a kiképzést, mert már közben megtámadnak a hitlerista disznók, és…..