Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csibepihe

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onix Titan: A Mátrix legutóbbi Viasat3-as promója alatt milyen zene fut? Spente le stelle - Emma Shapplin nyomasek_bobo: Arról lehet valamit tudni, miért változott meg a Viasat3 vasárnapi műsora? Konkrétan az Elnöknő ismétlése helyén a Testvérek 2 részét adták (hozták előbbre). A…..
Csibepihe 2009.11.29 22:13:46
@Tm: No, akkor...
Először is válaszolnék arra, hogy a visatosok, ennyit válaszoltak a kérdésre, ami az volt, hogy a viasaton futott matrix előzetes zenéje...baromi kedvesek voltak a viasatosok, mind az ügyfélszolgálatos, mind ezen lap látogatói felé, hogy direkt félrevezette őket, nehogy megtalálják ezt a zenét. Ugyanis halvány köze nincs Emma Shapplinhoz, csak védik a forrásaikat. A kedves fórumozóknak elmagyaráznám, hogy is megy ez...ami talán az ügyfélszolgálatosnak sem árt.
Filmkészítőknek, promóciós filmeket készítőknek vannak honlapok, ahol ezeknek az embereknek gyártanak zenéket, rengeteg stílusban, és stílus keverésében, súlyos pénzekért. Aki szakmabeli, az fel tud menni ezekre a lapokra, megtudja rendelni, és kifizetni. Ez az a zene is egy ilyen.És a viasatosok védik a forrásaikat, nehogy már más is élvezhessen egy zenét, ami megtetszik neki.
Nem tudom miért nem lehet elmondani ezt a szerencsétlen embereknek, akik hülyére kutatják magukat, és méghozzá miért kell félrevezetni, és ezáltal az ügyfélszolgálatost is leégetni.
Még csak az sem stimmelt eme baromi kedves információban, hogy esetleg Emma Shapplin énekelt benne, ugyanis Karita Mattila énekelte fel.
Szóval majdnem mindenre tudtok csak válaszolni eme oldalon.
Na akkor írom a kedves érdeklődőnek, ez a szám:
Tam Cooper / Paul Pritchard : Thievin Diva
de...nem feltétlenül tudjátok beszerezni...elég nehéz