Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Victor88

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délelőtt újabb öt ember szenvedett kipufogógáz-mérgezést a szocialista Molnár Gyula hőn szeretett újbudai plázájában, az Alleeban.Tegnap már egy csomó eszméletlenül fekvő embert kellett a garázsból és az élelmiszerboltból (!) kipufogógázmérgezéssel kórházba vinni, de…..
Victor88 2009.11.16 17:25:42
@kena: köszönöm kena. Már kezdtem elhinni amit margaritt írt nekem.
Victor88 2009.11.16 17:51:03
@oneas: még nem olvastam végig de tartom hogy seggfej vagy. majd írok ha elolvastam mit írtál hátha megváltozik a véleményem
Victor88 2009.11.16 18:01:13
@oneas: ha te is napi 14 órát dolgoznak CO és egyéb gáz környezetébe (mert átlagba ennyit vannak a spar dolgozók átlagba bent a megnyitó óta) te is kezdenél izgulni, hogy mikor halsz meg. Felgyülemlik a szervezetben és lehet, hogy nem az áruházban leszel rosszul hanem kint az utcán. Nézd meg majd mi lesz most pénteken meg szombaton. Álljál lent te is annyi ideig mint a dolgozók és meglátjuk szimulálsz-e. De hogy ne okozzunk fennakadást )dugó meg sziréna) hozzád nem hívunk majd mentőt. Hátha teljesül a vágyam.

A fejed meg a sok hülyeségtől hasogat amit irogatsz.
Olvasd el mit írt volkov 16:26kor
Néhány percen múlott, hogy halálos áldozatokat követeljen a kerület új plázája, melynek megnyitását az MSZP-s Molnár Gyula már nagyon-nagyon várta. A polgármester hetek óta lelkesen számolta vissza a napokat és a polgármesteri fotelban nosztalgiázott, hogy kisgyerekként a…..
Victor88 2009.11.16 17:04:33
@ildsisy: nem bántásból de allee vagy allée de biztos hogy 2 L 2 E. Mindegyik áruházzal lehetnek gondok, de gondolom amikor leszakadt a moziterem plafonja akkor nem engedtekbe senkit csak amikor helyre hozták a hibákat. Itt ellenben hétfőn nem zárták le az adott szintet, a dolgozók és látogatók életével játszadozva