Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tajszon

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sport TV belehúzott a jóba, mert Magyarországon nyalni tudni kell, de az azért mindenképp újdonság, ahogy a jövő heti svéd-magyar meccs, és így az egész Eb-selejtezősorozat felvezetését elképzelik. Nemes egyszerűséggel ugyanis azt mutatják majd, ahogy Orbán Viktor egy órán…..
Tajszon 2010.08.26 18:58:28
@ViKtOr: Jobb híján?!
140 milla egy várért nevetséges ár. Legalábbis első hallásra. Aztán ha az ember alaposabban megnézi a szendrőládi vár hirdetését, akkor talál pár érdekességet. Nem arra gondolok, hogy "állapota: használt", mert egy XIII. századi ingatlannál ez mondjuk természetes. Inkább az,…..
Virág szerint, amit a Homár is csak megerősíteni tud sajnos, a T-Mobile még mindig azzal szórakozik, hogy 200 forintokra húzza le az új ügyfeleit, ha rendeltetészerűen szeretnék használni a telefonjukat: Talán csak Nekem, de nagyon meglepő volt a T-Mobile pofátlansága. Párom 8-10…..
Frensysnek sikerült egy olyan Whirpool-mosógépet vásárolnia az Auchanban, ami minduntalan elkalandozik, ezért még a legrövidebb mosási programja sem ér sohase véget. A Homár különösen szereti a mosógépszerelőket, de még így is meglepő a "processzorcsere" utáni…..
A hegyekben álló akciós szlovák tej naiv ügyfelünkre is csábítólag hatott, be is pakolt a kosarába laza 18 dobozzal. Az otthoni kóstolásnál viszont kiderült: az összes rohadt, ihatatlan, romlott, borzalmas. A blokk sajnos már nem volt meg, de gondolta legalább az ügyfélszolgálat…..
Tajszon 2010.06.17 12:28:10
@Tajszon: *tehenet, sry
Tajszon 2010.06.17 12:53:43
@tudomcsunyadolog: Ő igazi Nagy Magyar és támogatja a felvidéki teheneket és gazdákat :P
Nekem csak az a problémám, hogy hogy lehet 116Ft-ért tartós tejet előállítani és forgalmazni, mikor a legolcsóbb nem tartós tej kb 150-160ft, de inkább több.
Gborz egere elromlott, és mivel érthetetlen zöldfülűségében korábban nem töltette ki a agaranciajegyet, úgy tűnt, esélye sincs semmire. Bánatában közvetlenül az egérgyárhoz fordult és megdöbbenésére egy vadi új eszközzel zárta a sztorit. Boldog ügyfél lent: Úgy tűnik,…..
Tajszon 2010.06.11 12:37:55
@szmoker /segílyes/: Természetesen csak gari időn belül cserélik, pl egérnél az alján található azonosítók bediktálásával.
Tehát nem.
Tajszon 2010.06.11 12:46:33
@szopoalarc: :)
Általában a régi levágott usbjét szokták kérni visszaküldeni, miután megjött az új. Persze sok biztos nem küldték vissza, így lehet ez az új megoldás :P
Napok óta nem cáfolta senki a Fideszből, hogy Rákay Philip lenne az országimázs következő felelőse. Mielőtt bárki meg tudná gátolni a tehetség kinevezését, gyorsan öt mellette szóló okot is fel kell sorolnunk. 1. Egész Európa felfigyelhet arra, hogy egy olyan ember teremt…..
Na persze nem emereké, abból nem szokott anyagi kár keletkezni, legalábbis legtöbbször. SzaGértő autója bánta a hétvégi koccanást és akár dühös is lehetne most emiatt, mégsem ezért írta meg a történetet, hanem mert a vétkes fél meglepően korrekt módon járt el, miután…..
Tajszon 2010.05.26 15:08:32
Orbán Viktor legelső – sokáig egyetlen – konkrét ígérete a debreceni futballaréna megépítése volt. Hajrá, Viktor! A Loki ismét magyar bajnok, immáron ötödszörre! Ez nagyszerű! Végül és valójában a Győr nyerte meg a DVSC-nek a bajnokságot. Ez már nem…..
Szintet lépünk, a nyakörvbalhé után most itt egy GPS tok, ami 980 Ft-on indult, de végül 1250 Ft lett belőle. Az eredeti árral már számla is készült, mégis megdrágult a termék, mire megérkezett a boltba és Zirowe megvette volna. Május 9-én sikerült végre eladnom régi gps-emet…..
Május elején jártam Tokióban a világ legnépesebb városában, ahol a főváros nappali népessége a városba érkezők miatt (egy egész Budapesttel) 2,5 millióval, kb. 14,5 millióssá nő. Itt is nagyon népszerű a kerékpár, mint közlekedési eszköz, a metró után a 2., és…..
Cemeteryman azt mondja, hogy a DVD-lejátszójához fénymásolt garanciajegyet kapott a kecskeméti kis Tescóban. Akkor nem is gondolt bele, hogy ezt, ha a készülék elromolna, nem fogja elfogadni a szervíz. Nem is fogadta el, és Cemeterymannek csak heves vita árán sikerült szereznie egy…..
Elbaszott egy rendszer? Az. Erre még rájátszanak, össze-vissza értelmezik a paragrafusokat? Úgy van! Ezt sorozatban használják ki a magyar állam törvényi és hivatali asszisztálásával az előzetesben ülő vagy bűntetőeljárás hatálya alatt álló emberek? Pontosan!   A…..
Tajszon 2010.04.20 16:19:42
@Slaydo: 440 ezer csak a regisztrált felhasználók száma. A Leinemann mikor még szabad volt azt nyilatkozta, hogy a termékpartnereknél elköltött havi átlagos forgalom 2 milliár körül van és az is többször elhangzott, hogy csak kb 100 ezer ember használja vásárlásra a rendszert, vagy még annyi se. Viszont így jobban hat 440 ezer ember "nevében" beszélni.
Tajszon 2010.04.20 16:30:45
@SZDSZPistike: Nehogy azt hidd, hogy nem akartak átjelentkezni. De mivel bejött ez az új törvény, hogy csak megadott szavazókörben szavazhatnak az átjelentkezettek, Debrecenben pedig pont nem az volt kijelölve, ahol a L.Zs. indult, így bexopták (:
Tajszon 2010.04.20 16:51:56
@koborló: Amíg szubjektív alapon adják meg a mentelmi jogot, addig úgyis azt engednek ki akit akarnak, ez látszott most is. Azért az vicces, hogy a 7x éves bácsi, aki védeni próbálta a saját tulajdonát és megpörkölte a 2 svédet, annak bezzeg nem adták meg, ugyanúgy, ahogy Budaházynak se adták volna meg 100.000 cédulával sem.
Az ilyen sztoriknál szeretem azt leginkább, ha a másik fél is jelentkezik és előadja a saját verzióját, most is várom a jobbnál jobb sztorik mellett a lenti képen látható autó vezetőjének a reakcióját emailben! Esetenként ez szánalmas mentegetőzés, máskor pedig egész más…..
Nem csinált nagy titkot Gera abból, hogy gyorshajtott autópályán, még ha nem is olyan sokkal, mindemellett viszont majdnem szétkenődött az aszfalton, amikor egy nála is gyorsabban száguldó kisteherautó sofőrje megijedt, mikor meglátta az új szélén sebességet mérő rendőröket.…..
Tajszon 2010.04.19 18:46:31
@_ng_: Már csak az nem mind1, hogy milyen autóval megyünk. Valszeg 1 felső kategóriás autó 160ról is hamarabb lassít 0-ra, mint a suzuki 130ról.

@Ahamm: Már megbocsáss, de 1 Vito mióta 4600kg?
Viktor levele alapvetően nem nekünk, hanem a BRFK-nak íródott, ám nyilván nem véletlenül az autózz!blog is a címzettek közt szerepelt. Nem tudom, hogy a statisztikák hogy alakulnak autólopások tekintetében az elmúlt évekhez képest, de ezek szerint az biztos, hogy közelében sincs…..
Tajszon 2010.04.19 17:43:29
@kermi: Valóban nem sok értelme van bejelenteni a betörést, lopást, autófeltörést stb.,sajnos. Viszont ha másért nem azért mindenképpen megéri, hogy a xarházi objektívfelelősség Kondorosi meg a haverjai, ne szajkózzák havonta a tv-ben, hogy állandóan javulnak a bűnözési és baleseti statisztikák.

Ps: Na de hová tűnt Kondorosi?!
Az SZDSZ megszűnése óta láthatjuk azt, hogy konzervatív politikusok egyre több liberális szokást vesznek át. Egy nem rég a Youtubera feltöltött, majd hozzánk eljuttat videóból, kiderül, hogy Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere bizony nem veti meg az élet illegális…..
  Olvasom a helyi sajtó (heol.hu) napi híreit, olvasok, és csodálkozom, nem először és nem is utoljára: milyen országban élünk? Három (vagy négy) „fiatal”, köztük a híres „befogadó falu”,  Tarnabod befogadottjainak egyike – ez a körülményes megfogalmazás…..
Tajszon 2010.03.28 19:15:06
@Gera: Az tény, hogy az USA-ban történik a legtöbb emberölés, x főre lebontva, köszönhetően többek között a legális fegyverviselésnek és fegyvertartásnak (Bár ez gondolom államonként eltér), de az majdnem biztos, hogy ott is a legtöbb gyilkosságot a kisebbségek követik el. Bár egy alapból korcs országban nehéz kisebbségekről beszélni, de gondolok itt főleg a spanyol ajkúakra és a négerekre.
Európában is meg merem kockáztatni, hogy a legtöbb helyen a gyilkosságok jelentős részét a bevándorlók/kisebbségek követik el. pl Németországban a törökök/kurdok, a franciáknál az ex gyarmatokról bevándorlók stb.

Pár szót a témához hozzászólva én is mindenképpen szigorítanám a büntetési tételeket, és mindenképpen jó ötletnek tartom az önfenntartó börtönök létrehozását, mert engem az idegesít a legjobban, hogy vki agyonver/leszúr vagy csak kirabol valakit kap érte egy pár hónapot/évet, aztán bevonul javarészt a putriból a börtönbe, ahol főznek, mosnak rá, nézegeti a tv-t, gyúrogat, akár jobb helyen már internetezget is. (már ha tud írni olvasni), aztán hazamegy pár hónap/év múlva jó magaviselettel és kezdődik minden előröl.
T. lekéste a tárgyfelvételt a Zsigmond Király Főiskolán, ami Tiborcot lepipáló panaszáradatot váltott ki belőle. T. hiányolja, hogy nem kapott értesítést, és az iskoláját egyáltalán nem tartja hallgatóbarátnak. T. méltányosnak tartaná, ha a tárgyfelvételről lekésőknek…..
Wilkinson levele pont egy perccel azután esett be a postaládámba, miután bekapcsoltam a számítógépemet és bár önmagában különösebb hírértékkel nem bíró, általános jelenségről van szó, mégis érdemesnek tartom kitenni azért, mert pont az általánosságánál fogva olyan…..
Ellenőrző Szakdolgozat pénzért? 2010.02.07 08:00:00
ifj. Farkas Gyula -a BME mérnök-fizikus szakának ötödéves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon- meglepő, de cseppet sem mulatságos felfedezését osztja meg velünk. Az ELTE ÁJK iwiwes honlapján kész szakdolgozatokat lehet venni, segédanyagokkal, jegyzetekkel,…..
Lerántotta a leplet Belgiumról milk4, úgy tűnik, Brüsszelben sem fenékig tejfel a közlekedés, hiába van nagyon nyugaton, idióták ott is vannak. Erre persze valószínűleg nagyban rásegít az is, hogy nagyon vegyes az ott élők összetétele. Ha pedig leesik a hó, megbénul az…..
Nem sűrűn szoktam Debrecenben járni, legutóbb akkor voltam, amikor az Index meghívott a tavaly nyári Campus fesztiválra, de sokkal több bajom volt az időjárással, mint a közlekedéssel. Istvánnak velem szemben sokkal több a tapasztalata utóbbi terén és ezt meg is osztja most…..
Tajszon 2009.11.16 15:07:13
@teabore: Ezen kívül "csúcsidőn" kívül és 7végén random beraknak 1 piros lámpát a "zöldhullámba" pl a Böszörményi út-on, hogy "ne száguldozzanak" az emberek.
Tajszon 2009.11.16 15:08:07
@Tajszon: *úton sry
Tajszon 2009.11.16 17:01:48
@GSX-R: Mert ha 50el kéne szenvedni 2x2 sávos úton, ahogy pl Debrecenben is 1-2 kivétellel mindenhol, akkor az ember estére se érne be a munkahelyére/haza.
Ha már úgyis trendi példálózni mostanság más országokkal, én nem 1 országban láttam már városon belül 70-es néha 80-as táblát is, persze nem 2x1 sávos kertvárosban.