Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scick

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1-es villamos vonalának meghosszabbítása miatt április 7-én lezárták a Hengermalom utat a Fehérvári út és a Szerémi út között. Ezen szakasz útteste jelenleg csak a tömegközlekedés és az építési forgalom részére engedélyezett. Mindez láthatólag még napok elteltével…..
Mivel a tagok már teljesen kivesézték az új Turbo-lemezzel kapcsolatos dolgokat, így sok szöveg nem kell. Katt a az alábbi lejátszóra, és tessék meghallgatni a Pentagram című albumot. (Aki esetleg mégis lemaradt volna a beharangozó videókról, azoknak itt van az összes, egyben.…..
Gyerekkorunkat tévés főcímzenék kísérték végig, és némelyikre talán nem csak azért emlékszünk, mert sokat hallottuk őket, hanem mert tényleg különlegesek voltak. Szerintem ilyen volt Dick Raaymakers (a.k.a. Kid Baltan) és Tom Dissevelt Song of the Second Moon című nótája: A fentebbi videó…..
Scick 2014.01.29 10:25:58
@Generic Jingle: Igen a Reflektor című műsor volt, ha jól emlékszem :) Tuda valaki miről szólt a műsor?
Volt már itt a Lángoló Gitárokon egy elég viharosra sikerült Emil Rulez-dalpremier, úgyhogy nagy várakozással nézünk elébe, hogy ugyan a teljes lemez mekkora reakciót vált majd ki az emberekből. Most ugyanis bemutatjuk a hét év szünet után megjelenő új Emil Rulez-albumot, a…..
Scick 2012.12.01 12:48:28
@silkgoat: ha van olyan, hogy nagyon nem "libsi", akkor az én vagyok. Most figyelj: ez az album baszottul jó lett! ;) persze nem vagyok az mr2.. :)
Saját szerzeményeit adja ma elő Jónás Vera gitáros-dalszerző a Muzikum Klub & Bisztróban, ahol az Experiment keretein belül nem csak egy szál gitár, hanem bőgőn Csizmás András, ütős hangszereken pedig Dés András kíséri majd. Dalait modern és személyes…..
Hamarosan megjelenik a Turbo zenekar akusztikus hangvételű anyaga, amiről egy dalt most be is mutatunk a Lángoló Gitárok olvasóinak, sőt, klipet is lehet nézni hozzá. Már régóta szerettünk volna egy klipet lassításos technikával elkészíteni. A Nebulosus épp kapóra jött, mert a…..
Az ABC News nézőit nemcsak az Obama-Romney verseny tartotta izgalomban tegnap este, hanem az a küzdelem is, amit Diane Sawyer, a csatorna egyik legismertebb műsorvezetője folytatott saját magával és a szavakkal. Részegen nehéz műsort vezetni, mondja a klasszikus köztévés bölcselet,…..
Május 1-jén reggel a sörgyárban dolgoztunk egy kicsit, majd ellátogattunk a Tabánba, rockmajálisra. Beszélgettünk a magukat meglepetésszerűen jól érző fiatal és öreg rockerekkel. Amint a sörgyártól megérkezik a jóváhagyás, az ott forgatott anyagot is közzétesszük!…..
Két jól ismert metál közszereplő magánskype-olásába tekinthettek be. Igény szerint további (hosszabb) beszélgetéseket fedhetünk fel! Szentpéteri Zsolt (ex-Superbutt, ex-Southern Special, ex-Hisztéria, gitáros, szintetizátoros és komoly stúdiós fószer) Szabó Dávid (VL45,…..
Nos, ez a videó elég régi, de tudomásom szerint még nem volt látható magyar felirattal. Ráadásul remek belépő ahhoz, hogy elkezdjük a valódi világ bemutatását... megmutatni azt, melyet valamiért elfelejtettek megtanítani történelemórán, vagy elmondani a TV-Híradóban. Biztosan…..