Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nephertity

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nightqueen blogja Mizujs? 2010.12.09 05:11:00
Pár hete arra vetemedtem, hogy felmenjek a híres chat.hu nevezetű oldalra. Nem volt különösebb oka, csak fellelkesedtem és gondoltam, megismerkedek új emberekkel. Általába nem szoktam chatelni, jó ha egy félévben egyszer felmegyek pár órára, és utána nem is megyek jó darabig, mert…..
Nightqueen blogja Corset 2010.11.25 05:05:00
Na a napokban elkészült a legújabb fűzöm! :D A szabásmintája eltér az előzőektől, ráadásul nem volt hozzá semmi segítségem így saját magamnak kelett kiokoskodnom a méretezést meg mindent, szóval harmadszorra sikerült is egy majdnem jót összeraknom :D Az előzőhöz a…..
Nightqueen blogja Fragile 2010.11.20 01:19:00
Múltkor írtam, hogy teljesen jól vagyok, de egyre inkább kezdek elkenődni. A hangulatom folyton változik, mániás és depressziós időszakok váltakoznak egyfolytában, és ha tehetem iszok, hogy felejtsek, és menekülök itthonról, de ez sehova se vezet, viszont pillanatnyilag jó így.…..
Nephertity 2010.11.21 03:24:22
Hm...én több, mint két évig voltam együtt az exemmel, de körülbelül egy évvel a szakítás előtt sejtettem, fél évvel előtte pedig már azt hiszem, tudtam, hogy vége lesz, mégis ragaszkodtam hozzá, küzdöttem érte és ezerszer összetörtem, hogy megmentsem a kapcsolatot, aztán amikor végül mégiscsak kimondtam, hogy vége, ahelyett, hogy kiborultam volna, próbáltam rendezni magamban, helyre tenni, hogy mennyit is ért, ér az egész és rájöttem, hogy sokkal jobb lesz így, elkezdtem élni, mondhatni féktelenül, pár héttel később már ismét szerelmes voltam valakibe és habár most, pár hónappal a szakítás után azt mondom, boldog vagyok valakivel, akivel szinte minden passzol, a szakítást követő hónapokban én is csak buliztam, ismerkedtem és randizgattam, mert jól esett és boldoggá tett egy időre...

Szóval én azt mondom, ne vádold magad azért, mert bulizol, iszogatsz, hogy másokkal kezdesz kapcsolatokat, de vigyázz magadra, ne igyál csak az ivás kedvéért és ne menj bele olyan kapcsolatokba, sőt, még kalandokba se, amik aztán rosszul sülhetnek el, vagy újabb érzelmi törtést okozhatnak akár neked, akár a másik félnek...

Ha szereted, vagy úgy érzed, tudnád szeretni azt, akivel most vagy, adj egy esélyt a dolognak, de azt javaslom, egyelőre ne fűzd túl komolyra, adj időt magadnak, hogy kiheverd ezt a két évet, ami most véget ért és, hogy dönteni tudj, mit szeretnél...

Én is gyűlölök egyedül lenni és a szakításunk után tartottam tőle, hogy milyen lesz kapcsolat nélkül, szingliként élni, de végül azt kell, hogy mondjam, nem csak jól esett, szükségem is volt néhány hónapnyi egyedüllétre, vagy legalábbis lazább kapcsolatokra, hogy kiszellőztessem a fejem, meg a szívemet és, hogy képes legyek a következő kapcsolatot önmagáért becsülni és ne az előzőt keresni benne, ne az előzőhöz hasonlítani...

A hangulatingadozás ilyenkor normális: egy teljesen új, szokatlan, egyelőre kellemetlen, sőt, nehéz helyzetbe kerültél, amit még nyilvánvalóan nem szoktál meg...adj egy kis időd magadnak, hogy belerázódj az új helyzetbe és megtanuld kezelni, alakítani...

Ha meg beszélgetni szeretnél valakivel, mindig találsz olyat, aki szívesen meghallgat, ebben biztos vagyok. ;)

Hm...bocsánat a kisregényért, csak pár dolog, ami hirtelen eszembe jutott, de, persze, te tudod, mit érdemes, vagy nem érdemes megfogadni belőle...;)
Nightqueen blogja OK. 2010.11.10 18:08:00
Köszönöm szépen jól vagyok! :)..
Majdnem két év csoda után vége van. Valószínüleg végleg. Harcolnék. De szeretném, hogy boldog legyen. Küzdeni akartam érte amíg nem tudtam... de beléptem a facebookjára és egy olyan levelezés fogadott amitől elsápadtam a szívem zakatolt és mindenem elkezdett fájni és…..
Ma a zsugorkáról szeretnék írni pár sort. Biztos sokan halottatok már róla. Én jópár évvel ezelőtt kezdtem használni, és most sok éves kihagyás után újra elővettem! :D A zsugorkáról : "A Zsugorka egy varázslatos műanyag memórialapocska. Sütés hatására…..
Nightqueen blogja Make up 2010.08.23 19:34:00
Egy sminkes munkája alapján ..: ..
Nephertity 2010.08.24 08:18:23
Na itt is van a lemaradt rész az előző posztból. Szóval eddig leírtam 4 napot most a maradék 2 jön. Azért is választottam két részre ezt a posztot, mert ez a fele kicsit másabb volt, főleg a programok terén. Szombaton lettünk Neoval másfél évesek, ennek örömére kaptam egy…..
Üüüüdv mindenkinek! :)Rég írtam már, de ennek oka volt, amit Neo drágám le is írt. Pár napot töltöttünk együtt rengeteg jó dologgal. Aztán most készülődök a barokk varázsára, a szülinapomra és hamarosan majd a pótvizsgára. Ó igen pár nap és betöltöm a 18.-at.…..
Nephertity 2010.08.11 14:38:32
Nightqueen blogja Tegnaap 2010.08.08 13:40:00
Tegnapi napom nagy része (Délelőtt 10-től D.u. 6-ig) vásárlással telt, de még így sem találtam meg Neonak a tökéletes ajándékot, mert nem csak nekem, de neki is szülinapja lesz. Nekem 11-én Neki pedig 19-én. Na de mindegy, majd lesz valami. Aztán kimentem Csanakra Kittihez.…..
Nephertity 2010.08.11 14:37:32
Nightqueen blogja Jeeaaah 2010.06.05 19:37:00
No kéremszépen, túl vagyok a vizsgákon, több kevesebb - de inkább kevesebb - sikerrel. Eredmények később.Nagyon megviselt ez a pár hét, a stressz a rossz idő és minden, de most már túl vagyok rajta, a kedvem is jó és az idő is. Újra alkotok és áááh varróóggéép *.* :D Áh…..