Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cag

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
Cag 2006.09.15 12:17:05
Kedves mindenki!

Elore is elnezesetek kerem az ekezetek hianya miatt, talan ertelmezheto, olvashato lesz igy is e nehany gondolat.
Immaron 2 eve elek Londonban, szivesen olvasok a blogon heves varakozassal, es kello szomjusaggal az otthoni hirek irant.
Nem meglepo amit tapasztalok, igazabol a kozhangulatban, mentalitasban, hozaallasban az eg vilagon semmi nem valtozott! ( Ez kicsit jo is, jo nagy ritkan hazaterni ugyanabba a kornyezetbe, amely oly' ismeros :-)) Azert is batorkodom irni, mert egyikotok hozzaszolasabn olvastam, hogy "tehetseges magyarok, utra fel!" Kb. 1 evembe telt, mire egyaltalan el tudtam fogadni, hogy nem terek haza egy darabig, mert el akartam fogadni! Nagyon nehzex volt, de mara rajottem, (nehany blogot, es foleg hireket olvasva, ) hogy jo lesz itt nekem nehany evig ("Jo helyen van az a kocsi!" ):-))
Nem igazan ertem,- miutan a mindennapoknak nem vagyok reszese, - vajon mi motivalhat mindenkit ennyi szajtepesre, sardobalasra. Tudom, es megertem, szar van a palacsintaban otthon, de ez sem jogosit fel senkit, hogy a vilag minden tajan intelligenciajukkal kituno magyarok felvegyek a "balkani" mentalitast.
Higgyetek el, itt kint sem rozsas a politikai helyzet, Tony Blair ugy nez ki, majusban tavozik, kemeny szavakkal biraljak a munkaspart, azaz sajat partjan belul is. De! Az emberek, a hetkoznap polgarai (kepzeljetek, itt mindenki polgar, brit, angol, skot, wales-i, de lehet pakisztani, litvan is) egymast nem politikaval traktaljak. Ez nem joleti kerdes, hanem felfogasbeli, hozzaallasbeli. Es meglepo, az ember, Ti, mindannyian hathattok a politikusokra, ugyanis ha nem dobal senki senkit, beszeltek irodalomrol kulturarol, sportrol, filmrol, akarmirol, ott, "fenn" is csitulnak a kedelyek. rajonnek, nincs ertelme, nincs kit uszitani. A Torreador iszonyu egyedul van a bika nelkul. Nem lesz kit uszitani tobbe, nincs is ertelme.
Hajra magyarok, Magyarorszag, forron udvozlok mindenkit, es kitartas!!!
Higgyetek el, valamit, valamiert! Kotelezo par evet megszoritasokkal, nagyobb szigorral elni, mert nagyon rossz iranyba indult az allamhaztartasi hiany kezelese, fuggetlenul attol, melyik part volt hatalmon...