Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sidsaboteur

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 DJ Bárány Attila Facebookon megosztotta közönségével, hogy miért is jó az, ha az ember "szétpofázik" egy mixet. Ő maga értetlenül áll a jelenség előtt, miért is támadják érte ilyen sokan. Másoknak nyilván az érthetetlen, hogy ő maga, illetve az amit…..
Lassú tükör in 2012.03.26 14:01:00
Ezer éve nem jártam a blog.hu motorja környékén. Megnyugtatónak találom, hogy csak úgy, mint ebben a szociokulturális környezetben, amit úgy hívunk, Magyarország - itt sem változott szinte semmi. Még mindig béna alapsablonokat kapunk, cserébe viszont rövid a blogcím, meg…..
Hoze Blog 2009.11.20 11:54:00
Hab a tortán...:XDXXI Század forgatásNemgondoltam volna lehet e még fokozni a múltheti XXI század forgatáson való beégését, de lehet. Bár ezek már nem "mi" voltunk, hanem az LD50 oldal szervezői. Linda Daemon nemrég hívott fel, mesélte mi történt: Ugyebár a mi…..
sidsaboteur 2009.11.24 23:29:25
@Dj NINth: jahsztem az LD50 egyik legnagyobb flémjén átestem, most már rendben van minden.

Csak van egy színvonal meg egy pár agresszív, szar arc. Nekik is meg lehet mondani, ha intellektuálisan felül tudsz kerekedni rajta.

Tekintve, hogy a dark/goth szcéna gyakorlatilag haldoklikm az LD50 rég túlnőtt önmagán. Én úgy írok oda, hogy közben szvsz nem sok közöm van a goth dolgokhoz, utálom mansont, nem akarok kontaktlencsében mászkálni, meg úgy eleve nem akarom ezt a bazárimajom-feltűnést, aminek igazából művészi/kifejezőértéke nem annyi, mint amennyivel méltónak érezhetném magam hozzá - ha egyáltalán ezt képviselnék.

Igen, Hoze, lehet, hogy egészen más vagy, mint aminek sokan gondolnak, de ha egyáltalán tenni akarnál valami igazán pozitívat a szcénának, akkor ne a pózerkedést meg a botrányhősködést csinált napiszar-celeb szinten, mert ez a társadalomban fals képet alakít ki. És Benkő is marhára pusztít és káros - az emberek egy perverz faszt néznek minden nap és erről beszélnek ahelyett, hogy valami minimális szinten művelődnének. Ráadásul rengetegen ezt követendő példának tartják - főként a fiatalabb generáció, és ezzel gyakorlatilag elértékteleníti most pl. konkrétan a szexet. Te meg a dark/goth szubkultúrát.

Talán azt kéne megmutatni a nagyvilágnak, hogy menhelysegítő bulit szerveztek, vagy _bármiféle_ kult programot, ami igazán kult nektek és bárkinek, mindenből pedig csak olyan dolgokat tenni a média elé, ami a botrányhősség mellett mégis ad tartalmat. Saját magadból sem kell kivetkőznöd, meg nem mint magamutogató üresjárat szubkult szerepelne le a nagyérdemű előtt.

És mielőtt megint elküldenél aludni vagy salakanyagot menteni ötvenes pontszám fölött - nem azért vagyok itt mert annyira kurvára utállak. Pedig de :D