Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lmhydra

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghökkentő termék klasszikus, fordítógépes használati utasítással, blogformáéban hirdetve. Mi kéne még a webkettes boldogsághoz? Mi mást mondhatnánk, mint "álassza ki a helyes utat, és meneküljön határozottan és gyorsan." Ezer hála d.-nek a kis csodáért. ..
lmhydra 2010.12.09 23:11:45
@Xezs: Ok ezt elhiszem, de nem miden környék putri, és nem mindenhol idióta a lakóközösség. És attól még nem proli az ember. Itt magával a kifejezéssel, és az általánosítással van a gond. És ez ami sértő, tiszteletlen mindazokra akik nem így élnek.
És sokan nem így élnek. Ezen nem lehet nevetni egy idő után. Ez régen se így volt, csak napjaikban lett divatos kifejezés.
Mindazok akik alkalmazzák, nincsenek tisztában hogy ezzel a kifejezéssel mennyi ember önérzetét sértik meg. Vagy egy élet munkáját teszik tönkre.
Csak azért mert a panel lakásban élnek, ami nem is olyan rossz. Mondom én aki családi kertes házban nőttem fel, aki téglaépítésű lakásból ment panellakásba. Szóval nekem van összehasonlítási alapom. És nem feltétlen anyagi okok miatt választottam. És nincs is semmi gondom vele.
De azért mert panelban élek, ne prolizon le senki, csak azért mert ez egy divat, vagy sikk a mai világban. Vagy éppen így akarja magára felhívni a figyelmet.
 Híreket böngészek, eljutok a Blikk.hu-ra is, ahol elolvashatom egy édesanya és egy tűzoltó párbeszédét. Az anya lakásában tűz van, segítséget kér, de nem kap. A lakásban tartózkodó emberek - az anya és két gyermeke - később meghalnak.   - De hogy fogunk kijutni, az…..
"A kurva anyádat" - ordítja rendszeresen a hiperaktív gyermekét fegyelmező önkritikus lakó, szórakoztatva ezzel a szolnoki panel többi családját az antenna nélkül fogható Vasbeton FM hullámhosszán. Békásmegyeren a sikítva üvöltözés megy, szerencsére a felettünk…..
Sziasztok. Tegnap a munkahelyi szerver gépen érdekes programra bukkantam. KGB Employee Monitor.   Utánanéztem, és kiderült hogy egy kémprogram, ami minden billentyűzet lenyomást, képernyőmozgást, meglátogatott oldalak helyeit meg kismillió dolgot ment.   Szedtem le a…..
lmhydra 2010.01.06 16:44:40
@TuskóHopkins: Igen, van igazság abban amit írsz.
De attól még a munkáltató bármikor megnézheti mikor mit csinálsz.
És figyelheti milyen tevékenységet fojtatsz a cég munkaállomásán.
lmhydra 2010.01.06 16:47:43
@Terézágyú: "Hát ez is egy álláspont."

Hát nézd attól rosszabb nincs mint amikor veled együtt nevetnek, és a végén kiderül hogy nem veled, hanem rajtad. :)
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
  Saját panellakó ismerőseimnek különös érzéke van ahhoz, hogy a mások által sivárnak, lehangolónak tartott tájakban, épületekben, tárgyakban is megtalálják a szépséget. Nyilván egyfajta önvédelmi reflex ez, hiszen a nem túl barokkos lakótelepi környezetet tényleg el…..
Az előző részben már szemügyre vettünk néhány pénzintézeti trükköt, amikkel a lakáshitelért folyamodó ügyfeleket kopasztják meg. Ha netán deviza alapú hitelről van szó, akkor újabb lenyúlásokra vetemednek a hitelnyújtók.Devizaárfolyam meghatározása. Bár deviza alapú…..
A kismegszakítót (a.k.a.: biztosíték a villanyórán) fegyverként is lehet használni, ezt tudtuk. Pillanatragasztóval kombinálva viszont olyanná válik, mint az amerikai bunkerromboló bomba: célzott, pontos és elképesztően hatékony. Kommentelőnk, s_timcsi valószínűleg…..
Pontosabban az ügyeiben, hiszen az egyik érintett beszámolója szerint az Apple egyesével veszi fel a kapcsolatot a problémás vásárlókkal, akik az Apple fórumain egyre növekvő számban adnak hangot a nemtetszésüknek. Nem működik ugyanis az optikai meghajtójuk.A felhasználók egy…..