Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lillyen

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több mint fél éve, volt nálunk is hír, hogy van aki táncparkettnek használja a mászófalat. Ezúttal az America's Got Talent tehetségkutató showjában bukkantak fel ismét. ..
Valaki már járt itt? Gigakomplexumnak tűnik. LWimages RAW - Kendal Wall stop motion... from Lukasz Warzecha - LWimages.co.uk on Vimeo...
Münchenben zárult a 2010-es boulder világkupa sorozat. Ondra győzelme és egyben összesített első helye számomra nem okozott túl nagy meglepetést, elképesztő, amit ez a srác művel. Íme az összesített münchen-i eredmény: Nők: Akiyo Noguchi (JPN) Anna Stöhr (AUT) Anna…..
Komondi "Tódi" Csaba sérült kézzel is 10. lett. Gratulálunk!http://www.ifsc-climbing.org/index.php?page_name=resultservice&comp=10_WC_TN&cat=ICC_MSVideó is van az eseményrőlhttp://www.trentofestival.it/webtv/eng/scheda.php?idFilm=477&bck=1 ..
Avagy: Köszönjük Kis Tamás! És köszönjük a speakernek, a feledhetetlen vicceket és a kiválló okfejtéseket verseny alatt. Köszönjük, hogy a 2 válogatás cd-ről a 2. szám mindig a What is love volt, és köszönjük, hogy az idei mászókalauz kedvezményes áron volt elérhető…..
Zia felhő & Boulder Bécs, tavaly 2010.03.10 09:00:00
Következzen egy kis retró azoknak akik ott voltak tavaly, akik pedig kihagyták, legyen egy kis kedvcsináló, hogy idén érdemes lesz kinézni Bécsbe az IFSC kupa miatt. ..
Lillyen 2010.03.11 20:02:01
Lillyen 2010.03.12 09:49:32
@Joska_koma: ha ez egy ajánlat akart lenni arra h ha van kedvem csatlakozhatok, akkor sajna vissza kell utasítanom, ugyanis épp betegszabin vagyok agyrázkódás miatt... :( de máskor szivesen csatlakoznék :)
Nemrégiben Banskaban volt extrém sportos filmfesztivál, amiről említést is tettem. Most itt az ideje, hogy az EOFT-re is felhívjam a figyelmeteket. A trailer alapján szinte mindenki megkapja a kedvenc sportja, ezévi legjobb felvételeit. 6 országot turnéznak be a filmekkel,…..
Lillyen 2009.12.08 18:33:26
Ennek már 1 hete kint kéne lennie, minimum ezer megtekintéssel a statisztikában, minimum 10 kommenttel a videó alatt. Amiből legalább egy kommentben az van, hogy valamit megint elb.sztam :) Tessék igyekezni bepótolni a lemaradást. Nyomás tovább! Ujjero Boulder Champ - Mens Qualify…..
Lillyen 2009.12.08 18:22:16
@SupaCow:
mi lesz?:Veszprémben lesz nehézségi,gyorsasági I.(ismeretlen utas verseny), meg gyorsasági II.(a világcsúcs falon is lesz egy verseny) :)
mikor?: most hétvégén (12.12.:gyerek verseny, 13-án pedig felnőtt.)
hol?: Veszprém, Padányi Schola Catholica torna terme.
még kérdés? :P
Sokmindent nem lehet ehhez hozzáfűzni, a címben benne van minden : )Itt nézhető nagyobb méretben. Remélem hasonlóan nagysikerű lesz mint az előző. Ujjero Boulder Competition - Girls Qualify round from magnezia.blog.hu on Vimeo.  ..