Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbertnoble

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év első adása igazából az előző év utolsó adása, mert az early accessre jogosult patrónusaink már év végén hallgathatták. És nem akármilyen adás ez, de igyekszem kerülni a nagy szavakat, mert nem a felkonferálásom a lényeg, hanem a vendég: Kiss László, azaz CoVboy. Igen, eljött a stúdióba…..
Norbertnoble 2024.02.02 18:32:25
@Cliff Peregrynn:
"CoVboynál ez elvágólag véget ért. Miért? "

Ha lehetne egy tippem akkor én a Station2 fiaskóját mondanám. Abba az újságba komoly milliókat és munkát fektettek, egy interjúban a legjobban sikerült lapjának nevezte. A terjesztés viszont nagyon durván alájuk vágott, ezzel lényegében megölve az újságot ami 4 számot élt csak meg.

A megelőző években történt sorozatos tulajdonosi faszságok és a piac működése bőven elég indok lehetne arra bárkinek, hogy abbahagyja ezt a témát. Az írásra vonatkozóan persze (amit Te is említettél) nem feltétlen, bár az interneten a TikTok világában egyre kevesebben akarnak olvasni. Feltéve ha van kiért. És ha ez számítana bármit is, én gondolkodás nélkül fizetnék kb. bárminemű új Lákusz irományért.
Norbertnoble 2024.04.10 20:26:55
                        Nem, még nem láttam a filmet, viszont a második trailert már annál többször. Pedig nem tartozik ám a legjobban sikerült filmek közé a 30 évvel ezelőtti elgondolás. Az eredeti 1981-es alkotás Perseus…..
        A Goofy mozifilm talán egyike a klasszikus Disney rajzfilmeknek, de kidolgozásában valamelyest eltér a filmstúdió által felépített "trendtől". Adott egy rendkívül népszerű és örökéletű főhős (Goofy) és lázadó gyermeke…..
          A Becstelen Brigantyk (micsoda cím) volt az a film a tavalyi kínálat közül amit már a megjelenés napján megnéztem volna, de valahogy nem kerítettem sort rá (időhiány, túl sok munka, lustaság, stb.) Mondjuk már az első pillanatban elkövettem…..
           Az első részt a mai napig bármikor megnézem, mert ebben a témában az alapmű. Ez a "negyedik" rész meg elvileg a folytatása lenne, pontosabban a második rész után, de a Tokiói történések előtt játszódik. Milyen lett a film? Pont…..
         A nácik szerették az igazán tehetséges embereket magukba olvasztani (akár Riefenstahlról akár Wagnerről beszélünk, bár ez utóbbi már rég nem élt az ő idejükben, de mondhatni a "szellemiségét" szívta magába elsősorban Hitler). De az…..
Kisebb kihagyással, de egyfajta karácsonyi ajándékként kapjátok most meg a Mass Effect 2 karakterbemutató videójának egyikét magyar felirattal, HD minőségben. ..
A Dragon Age Origins c. játék egyik fejlesztői naplójának olyan nagy nevek nyilatkoztak mint Tim Curry, érdemes tehát megnézni, hogy hogyan is végezték munkájukat a szinkronszínészek. HD minőség available :)   ..
A Batman Arkham Asylum az idei ősz meglepetésjátéka volt, megérdemli, hogy pár percben meghallgassuk a készítőket. Aki esetleg nem értené a nyelvet, az most kap egy kis segítséget: magyar feliratot hozzá.  ..
Első videónak az Assassin's Creed 2 fejlesztői videoját választottam, amelyben a híres Leonardo da Vinci mutatkozik be. Magyar feliratos video (akár) HD minőségben is. Tessék:  ..