Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pampalini20

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pampalini20 2011.08.15 14:25:24
@bubo cupropenis: A nők akkor "fogtak" férfit a testükkel, amikor merő önzőségből nem engedték őket a férfiak tanulni és házon kívül dolgozni.
A terhesség /gyerekszülés / nevelés pedig van olyan nehéz és hasznos munka, mint bármelyik más fizikai ill. szellemi munka - épp csak pénz nem jár érte, érdekes módon.
Talán épp azért, mert csak nők tudják csinálni.
A nők azért a testükkel igyekeznek célt érni, mert a férfiak erre - és csak erre vevők tőlük.
Az állásinterjúkon elhajtják a nőket, a politikából, alkotmánybíróságról, minden jól fizető szakmából kinézik és kitúrják őket.
Az így férfiaknál maradó pénzeken pedig kilóra megveszik a szegénysorsú szép lányokat.
És a nő is ezt tanulja ebben a társadalomban - de mindezt a mechanizmust nem a nők generálják és határozzák meg, hanem a hatalmi pozícióban lévő férfiak.
Hibáztatni mindezért a nőket elég farízeus dolog.
Más: a nők valóban mind kurvák, márha ez alatt azt értjük, hogy pontosan annyira szeretnek dugni, mint a férfiak. csak őnekik ezt nem bocsájtják meg, mióta a pénzuralmú társadalmak működnek.
Ezek teljesen eltorzították a természetes nemi szerepeket és a nőkből megvetett rabszolgát csináltak, akik a nemiségüket nem megélni, hanem kihasználni kényszerülnek.
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
pampalini20 2011.07.18 00:33:21
@Conv:
ha a nevek mellé fizetéseket is tudnál írni, akkor ez a lista elmondhatna valamit, de így csak gyenge takaró.
pampalini20 2011.07.18 00:34:27
@Conv:
Hol az az itt ?
pampalini20 2011.07.18 00:35:44
@Conv: Ami téged igazol, azt linkeld te, úgy illik.
ProgBlog Tízmillió Orbán-gyerek 2011.07.11 22:06:00
Orbán Viktornak látszólag csak öt gyereke van – pedig valójában kezd tízmillió lenni!No, nem: ott még azért nem tartunk, hogy Orbán Viktor adoptálta volna az összes magyart – akkor ugyanis lennének törvényben lefektetett szülői gondoskodási kötelmei. Abban az…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis blog!…..
pampalini20 2011.07.06 13:43:55
@El Visco Stello: Bocs, tényleg, krómacélból a kacsa van... Ezt a szerkezetet én nem láttam, csak éreztem, és vékonynak de keménynek tűnt. Minthogy az isss, mosthogy látom :)
Néhány hónapja a szaunában megismerkedtem Lacival, nevezzük így. Gyönyörű hosszú lába volt, széles válla, kemény hasa. Pedig 53 éves volt. Kezdetben csak beszélgettünk, s észrevehetően kerestük egymás társaságát. Mind a ketten elkezdtünk gyakrabban járni az uszodába,…..
2008-ban a Mátrában élek. Túl vagyok második házasságomon is, és azt gondolom, hogy férfival képtelen lennék már élni. Azt gondolom, hogy életem akkor is kerek, ha nincs társam, ha egyedül élek, de vannak barátaim, akiket felkereshetek, ha épp magányosnak érzem magam. Meg vagyok…..
pampalini20 2010.01.17 00:44:55
@mulanmocso: remélem, számodra is eljön, mert megérdemled.
De ahhoz jól kell tudni választani. Igazság szerint nekem az első házasságom sem volt rossz, csak szex terán volt még a tiednél is gyengébb. Ez a második viszont minden téren sokkal jobban sikerült, mmondhatni maga a tökély, 19 éve egyfolytában. (és még a férjek is jóban vannak:D
Az áldozathibáztatás csúnya dolog, de egy csomó nő a rosszfiúkat szereti, oszt amikor megkapják, rínak. Nos, velem ez nem fordulhatott elő, mert én teszteltem a pasikat, és undorodtam a macsótípustól.
Azt látom, hogy most már te is teszteled őket. Azt a szaunásat én nem hajtottam volna csak ezért el, mert pusztán az alkalmazkodókészségét mutatta meg. Ugyan-ugyan, ne légy ilyen vonalas. Lehet, hogy ez nem jellemes dolog, de ha hozzád is ezen tulajdonsága által alkalmazkodik (a feministákat általában kerülik a határozott pasik, mint a pestisest), akkor az nagyon hasznos lehet. A jellemét és rasszizmusát még alakíthatod. Nekem a vőjelöltem ekézi a cigányokat nagyon, ha szóba kerülnek, de ő a világ egyik legrendesebb pasija mégis. Csak fiatal még és bohó.
Szerintem a szaunásnak, ha úgy adódik, megbocsáthatnál. Én nagyon sajnáltam szegényt.
Bele sem gondoltál, hogy mit tettél vele ? mit érezhetett vajon ?
Az ember nősülés után máshogy nézi a nőket. Ez nem a házasember "bölcsessége", hanem egyszerűen kiegyensúlyozottabb az ember, és képes szexuális kényszer nélkül gondolni/nézni a nőkre. A szűzkurvaság fogalmát páran már próbálták megfogni, de rettenetesen…..
  Csak női főnököt ne. Egy jelentéktelen környezetvédelmi csoportnál dolgoztam, ami inkább "szükséges rossz" kategóriába sorolható, mintsem egy jelentőségteljes helyre. A főnökömnek mindenki rossz és buta volt, aki nem úgy gondolkodott, mint ő! A hibáit nekünk…..
Tiltott szavak elveszi feleségül 2009.06.30 08:16:00
Nna, ez is itt maradt nekünk a 19. századból. Most aztán nem bírunk vele. Mindent eláraszt, minden lányt elvesznek. Azokban az időkben persze, amikor a feleségeket még hozományért lehetett megszerezni, és az eladó lányok sorából kellett elvenni még volt értelme ennek a…..
pampalini20 2009.12.26 21:19:11
@phaszfej:
pedig teljesen nonszensz, hogy a férfiak különbnek tartanák magukat. éppenhogy a nőkre jellemző ez az erőszakos másik fölé kerekedés.

Persze, de aki erről mágsincs eléggé meggyőződve, véletlenszerűen válasszon ki tíz pornófilmet a gyerekeknek citromailen ajánlgatott harmincezerből, és máris megláthassa, phaszfejnek micsoda igazsága vagyon.
A feminizmus számomra olyan ideológia és gondolkodásmód, aminek hatására teljesen átalakul a nőkről és a férfiakról alkotott képünk, máshogy látjuk a történelmet és a művészeteket, változtatunk a viselkedésünkön. Felelősséget érzünk azért, hogy egyéni és társadalmi…..
pampalini20 2009.12.22 19:36:08
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
pampalini20 2009.11.24 02:44:47
@serpentin:
Persze hogy szimpatizálhatsz, hisz ha az okosok gondolkodnának az agyukkal és nem a másikat mószerolnák, rájönnének, hogy ez egy vidáki lány, aki Bp-en tanul vagy dolgozik, és nem ismeri a várost még eléggé.
(Mondjuk aki ezeket pontosan ismeri, az sem művelt, csak épp van némi helyismerete és vásárlói szokásai ilyenek )
De az, hogy valaki a vidáki lakhely miatt itt már fenyegetni kezdte, nonszensz. Mindig elhűlük, hogy micsoda magunk ellenségei népség vagyunk mi, magyarok :(
És aki felveti, hogy miért nem a barátnőt jegyzőkönyvezték, az ,meg nem olvasta el rendesen a sztorit, ami külön utal erre : mert nem ő tolta ki a kocsit.
És a szabály az ugye szabály.
pampalini20 2009.11.24 02:53:55
@hagyma: neked akkor mázlid volt, hogy simán kifizethetted, de ez a legritkább esetben van így
Ha már ketten vannak, nem engednek el hogy csak kifizeted és pá.
Ezek cégek, akiknek kell bizonyítaniuk saját hasznosságukat, fontosságukat, hogy árdemes alkalmazni ás fizetni őket, és ezt csak így tudják dokumentálni. De előírás is, ők nem szelektálhatnak, hogy az ártatlan kékszemű kislányt elengedem, de a romacsávót azt bevarrom, stb...